Streç deriyle yüzde 22 büyüyecek

Streç deriyle yüzde 22 büyüyecek
Derimod Yönetim Kurulu Başkanı Ümit Zaim ve Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sedef Orman’ın katıldığı yeni sezon için düzenlenen strateji toplantısında, deri sektörü ve Derimod’un gelecek dönem büyüme stratejileri paylaşıldı.

Ümit Zaim, “Dünyada bütün ünlü Moda markaları ve modacılar 2014-2015 Sonbahar-Kış Sezonu’nu ‘deri yılı’ ilan etti. Biz de bu trende Türkiye’de start veriyoruz ve sezona 3 farklı yenilik ile giriyoruz” dedi.

 
 



İnce deri sezonu...
Zaim, deri sektörüne getirdikleri yeniliklerini şöyle açıkladı:
“Yeni sezona 16 farklı renkte ince deri ile giriyoruz. Derimod’un bir diğer yeniliği ise New York,Paris, Londra ve Milano’da akım yaratan streç deri. Yeni bir teknoloji ile deriyi yüzde 30 esnetebiliyoruz. Streç deri pantolonlar tüm dünyada çok popüler oldu. Bu sezonun diğer büyük projesi ise derinin daha fazla hava geçirmesini sağlayan Air-Breathe sistemi. Bu sistemle üretilen deri ceketler standart deri ceketlerden yüzde 15 daha fazla nefes alıyor.”

Rusya ve İran pazarı
Gelecek yıl içinde, mağaza sayılarını 115’e çıkarmayı hedeflediklerini kaydeden Zaim, Rusya ve İran’daki mağazalarına yenilerini eklemeyi planladıklarını belirtti. Zaim, 2014 yılını yüzde 22 büyüme ile 270 milyon TL ciro ile kapatmayı öngördüklerini kaydetti.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.