Stuttgart küme düştü

Stuttgart küme düştü
Almanya 1. Futbol Ligi'nin (Bundesliga) 34. ve son haftasında Stuttgart, deplasmanda Wolfsburg'a 3-1 yenilerek küme düştü

Almanya 1. Futbol Ligi'nin (Bundesliga) 34. ve son haftasında Stuttgart, deplasmanda Wolfsburg'a 3-1 yenilerek küme düştü.

Volkswagen Arena'da oynanan karşılaşmada Wolfsburg, Stuttgart'ı Andre Schürrle (2) ve Maximilian Arnold'un golleriyle 3-1 mağlup etti. Konuk ekibin tek golü Daniel Didavi'den geldi.

Wolfsburg sezonu 45 puanla 8. sırada tamamlarken, Stuttgart ise 33 puanla 17. sırada kaldı. Bu sonuçla, daha önce küme düşmesi kesinleşen Hannover 96'nın ardından Stuttgart da Bundesliga'ya veda etti. Stuttgart, 41 yıl aradan sonra ikinci ligde mücadele edecek.

Bayern Münih şampiyonluğunu kutladı
Geçen hafta şampiyonluğunu ilan eden Bayern Münih, sahasında Hannover 96'yı Robert Lewandwoski ve Mario Götze'nin (2) golleriyle 3-1 mağlup etti. Konuk ekibin tek golü Artur Sobiech'ten geldi.

Bavyera ekibi, 88 puanla ligi şampiyon olarak tamamladı. Kırmızı-beyazlılar, karşılaşmanın ardından üst üste 4'üncü, toplamda 26'ncı şampiyonluğunu taraftarıyla kutladı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.