SÜ Rektörü Gökbel'den tebrik mesajı

SÜ Rektörü Gökbel'den tebrik mesajı
Selçuk Üniversitesi (SÜ) Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın göreve başlamasına ilişkin kutlama mesajı yayımladı.

Selçuk Üniversitesi (SÜ) Rektörü Prof. Dr. Hakkı Gökbel, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın göreve başlamasına ilişkin kutlama mesajı yayımladı.

Gökbel, mesajında, bugüne kadar gerek üniversite gerek Konya gerekse Türkiye'nin kalkınmasında büyük emek ve gayretleri bulunan Erdoğan'ın yeni görevinde de Türkiye'de gurur vesilesi olmayı sürdüreceğine inandığını belirtti.

Gökbel, mesajında, şu ifadelere yer verdi:

"12. Cumhurbaşkanımız sayın Recep Tayyip Erdoğan'a ülkemiz ve dünya barışına hizmet noktasında üstün başarılar dilerim. Sayın Abdullah Gül'e de bugüne kadarki değerli hizmetleri nedeniyle üniversitem adına teşekkür ve şükranlarımı sunarım. Ülkemizin gelecekte hemen her alanda bugünkünden çok daha ileri seviyelerde olacağına ve yeni Türkiye'nin gelecekte dünya üzerindeki etkinliğini ve gücünü daha fazla hissettireceğine en kalbi duygularla inanıyor, yeni dönemin milletimiz için hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum."

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.