Suç makinası torbacı, ayakkabı çalarken yakalandı

Suç makinası torbacı, ayakkabı çalarken yakalandı
Devriye atan Konya İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri, elinde ayakkabı dolu çantayla ilerleyen şüpheliyi durdurdu. Yapılan kimlik sorgusunda şahsın 20 yıl kesinleşmiş hapis cezası bulunan bir uyuşturucu taciri olduğu ortaya çıktı

Konya da polis ekipleri devriye gezdiği esnada bir şahsın elindeki ayakkabı dolu poşetten şüphelenerek şahsı durdurdu. Şahsın yapılan kimlik sorgusunda 20 yıl kesinleşmiş hapis cezası olduğu ve poşetteki ayakkabıları çaldığı anlaşıldı. Gözaltına alınan şüpheli cezaevine gönderildi.

Polis ekipleri Tatlıcak Mahallesinde devriye görevi ifa ettikleri esnada bir şahsın elinde içi ayakkabı dolu şeffaf bir poşetle yürüdüğünü fark etti.

Şahıstan şüphelenen polisler şahsı durdurarak kimlik sorgusu yaptı. Yapılan sorguda şüpheli şahsın Uyuşturucu veya Uyarıcı Madde Ticareti Yapma veya Sağlama suçundan 20 yıl kesinleşmiş hapis cezası olan ve Hırsızlık, uyuşturucu ticareti ve benzeri suçlardan 11 adet suç kaydı olan Mert Toklu (22) olduğu anlaşılarak gözaltına alındı.

6984cc69-46ef-4884-979e-904debeae894.jpg

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.