"Suda Balık" Milano'da Seyirciyle Buluşacak

"Suda Balık" Milano'da Seyirciyle Buluşacak
Yönetmenliğini Tülay Kocatürk'ün üstlendiği film, "Spor Filmleri ve TV 2017 - 35. Milano International Ficts Fest" kapsamında Palazzo Giureconsulti'de uluslararası seyircinin izlenimine sunulacak

İSTANBUL (AA) - Senaristliğini ve yönetmenliğini Tülay Kocatürk'ün üstlendiği "Suda Balık" adlı film, "Spor Filmleri ve TV 2017 - 35. Milano International Ficts Fest" kapsamında sinemaseverlerle buluşacak.

Yapımcılığını Alper Yanar'ın, yapımını ise HYLBZ Film ve Creative Media'nın gerçekleştirdiği film, bu yıl 15 Kasım - 20 Kasım tarihleri arasında düzenlenen festival kapsamında yarın Milano'da Palazzo Giureconsulti'de izlenimine sunulacak.

Türkiye'den "Dünya Finali"ne tek film olarak davet edilen "Suda Balık", aynı zamanda festival bünyesinde gösterilecek 6 uzun metraj filmden biri olarak seçildi.

TRT TV Filmleri Projesi kapsamında çekilen 33 filmden biri olan ve diğer ismi "The Fish In The Water" olan filmin oyuncu kadrosunda, Alihan Aracı, Canan Gener, Tamer Levent, Nurşim Demir ve Ali Nuri Türkoğlu yer alıyor.

Dram ve romantik türündeki film, parasızlıktan üniversiteye gidemeyen yetenekli genç bir yüzücünün hikayesini anlatıyor.

Aynı zamanda "Berlin Uluslararası Filmmaker Festivali"nden "En İyi Yönetmen" ve "En İyi Kurgu", "Nice Uluslararası Film Festivali"nde ise "En İyi Yardımcı Kadın Oyuncu Ödülü"nü kazandı.

Müziklerini Ete Kurttekin'in yaptığı filmin konusu ise şöyle:

"Sefa'nın yüzme konusundaki üstün yeteneği antrenör Yavuz tarafından keşfedilir. Parasızlıktan üniversiteye gidemeyen Sefa için büyük bir fırsat sunan Yavuz hoca, Sefa'yı yüzme kulübüne davet eder. Ailesinin tüm karşı çıkışlarına ve sevdiği Ayşe'yi arkasında bırakma pahasına geleceği için ilerleme kararı alan Sefa, İzmir'e doğru yola çıkar. Şehir hayatı ve var olma mücadelesi ile baş başa kalmışken bir de Ayşe'yle ilgili aldığı haberden sonra dünyası yıkılır. Şimdi Sefa, akıntıya karşı mı yüzecek yoksa kaderine razı mı olacak?"


Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.