SÜ’nün Rektörü’ydü, belediye başkan adayı oldu

SÜ’nün Rektörü’ydü, belediye başkan adayı oldu
 Editör
Selçuk Üniversitesi’nde uzun yıllar rektörlük görevinde bulunan ve Konya’nın yakından tanıdığı bir isim olan Prof. Dr. Süleyman Okudan, 31 Mart tarihinde yapılacak seçimlerde başkanlık için yarışacak

Selçuk Üniversitesi’nin 2004-2011 yılları arasında rektörlüğünü yapan Prof. Dr. Süleyman Okudan, 31 Mart 2024 tarihine yapılacak olan mahalli idareler seçimlerinde başkan olmak için kolları sıvadı.

suleyman-okudan3.jpg

MEMLEKETİ ANTALYA'NIN MANAVGAT İLÇESİNDE UZUN SÜREDİR ZİYARETLERDE BULUNUYOR

Memleketi Antalya’nın Manavgat ilçesinden belediye başkan adayı olduğunu ilan eden Prof. Dr. Süleyman Okudan, Manavgat Sevdalıları Hareketi ile Manavgat Belediye Başkanlığı için uzun süredir ziyaretlerde bulunuyor.

suleyman-okudan-aday-oldu1.jpg
Süleyman Okudan, 'eskilerden bir kare' notuyla Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın içinde olduğu fotoğraf karesini paylaştı.

HANGİ PARTİDEN ADAY OLACAK?

Siyasi partilerdeki yerel seçim çalışmaları başlamadan önce harekete geçen ve memleketi Manavgat’ı karış karış gezen Prof. Dr. Süleyman Okudan, AK Parti’den Manavgat Belediye Başkan Aday Adayı olarak çalışmalarını sürdürme kararı aldı.

suleyman-okudan5.jpg

Manavgat Belediye Başkanlığı seçimleri için Manavgat Sevdalıları Hareketi adını verdiği oluşumla sık sık Manavgat seçmeni ile buluşan Prof. Dr. Süleyman Okudan, yol arkadaşları ile yaptığı istişareler neticesinde AK Parti Manavgat Belediye Başkan aday adayı olarak yola devam etme kararı aldığını duyurdu.

AK Parti’den aday adayı olma kararını sosyal medya hesaplarından da paylaşan Prof. Dr. Süleyman Okudan, “Manavgat’ın hak ettiği yere ulaşmasının yolu iktidarla buluşmaktan geçer” dedi.

Okudan, AK Parti'nin yetkili kurullarının kararı sonrası adaylığı onaylanırsa Manavgat'a hizmet etmekten ve Manavgat'ı yeni yüzyıla taşımaktan onur duyacağını ve elinden gelen her şeyi gücünün sonuna kadar yapacağını dile getirdi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.