SÜPER HEYECAN

SÜPER HEYECAN
Süper Lig’de hem zirve yarışı hem de alt sıralardaki heyecan git gide kızışıyor. Nefes nefese mücadelenin yaşandığı ligde heyecanın artması sporseverleri de oldukça mutlu ediyor

Spor Toto Süper Lig’de 18. hafta heyecanı geride kalırken, bu hafta oynanan maçlarda alınan sonuçlar ligin seyrini iyice değiştirdi. Haftaya lider giren Fenerbahçe deplasmanda Karabükspor’u 2-1 yenip üst üste 7. galibiyetini aldı ve zirvedeki yerini korudu. Liderin takipçilerinden Beşiktaş, Ankara’da oynadığı maçta Mersin İdmanyurdu’nu 2-1 mağlup edip takipteki yerini korurken, haftanın en heyecanlı maçında Galatasaray yenik duruma düştüğü Bursaspor maçında beraberliği kurtardı.

Bu hafta 2-1 kazanan bir başka takım da Trabzonspor oldu. Erciyesspor’u geçen bordo-mavililer zirve yarışını uzaktan da olsa sürdürüyor. İstanbul derbisinde Başakşehirspor rakibi Kasımpaşa’yı Semih Şentürk’ün penaltı golüyle geçerken, Torku Konyaspor ve Çaykur Rizespor kritik galibiyetlere imza attılar.

Alınan sonuçların ardından ligin alt tarafında da yarış iyice kızıştı. Puan aralığının giderek daraldığı ligde kazanan takımlar birkaç basamak üstte çıkarken, kaybeden ise ateş hattına iyice yaklaşıyor. Son sıradaki Balıkesirspor ile 8. sıradaki Mersin İdmanyurdu arasında sadece 10 puanlık fark bulunuyor.  Spor Toto Süper Lig'in 18. haftasında 25 gol atıldı. Haftanın 3 maçı ev sahibi, 4 maçı ise deplasman takımlarının galibiyetiyle sonuçlandı. 2 maç da berabere bitti. Gol krallığı yarışında on ikişer gole ulaşan Trabzonsporlu Cardozo ve Bursasporlu Fernandao, zirveyi paylaştı. Cardozo ve Fernandao'yu, 11 golle Galatasaraylı Burak Yılmaz ve Akhisar Belediyesporlu Gkekas, 10 golle de Beşiktaşlı Demba Ba takip ediyor. (Spor Servisi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.