Süper Kupa biletleri ne zaman satışa çıkıyor?

Süper Kupa biletleri ne zaman satışa çıkıyor?
 Editör
Süper Kupa final maçı biletlerinin satışa çıkacağı tarih, Galatasaray ve Fenerbahçeli futbolseverler tarafından sorgulanıyor

7 Nisan'da Şanlıurfa'da oynanacak olan Galatasaray-Fenerbahçe Süper Kupa finali öncesinde, takımlarını statta desteklemek isteyen taraftarlar, biletlerin satışa çıkacağı tarihi bekliyor. Peki, Süper Kupa biletleri ne zaman satışa çıkacak?

Ertelenen Süper Kupa finali için geri sayım başladı. 2022-2023 Süper Lig şampiyonu Galatasaray ile Ziraat Türkiye Kupası şampiyonu Fenerbahçe'nin karşı karşıya kalacağı Süper Kupa final maçının biletleri araştırılıyor. Peki, Süper Kupa biletleri ne zaman satışa çıkacak?

vprvgjzol0mlqbnywb278a.webp

SÜPER KUPA FİNALİ NE ZAMAN?
Galatasaray ile Fenerbahçe arasındaki 2023 Turkcell Süper Kupa müsabakası, 7 Nisan Pazar günü Şanlıurfa'da oynanacak.

SÜPER KUPA BİLETLERİ NE ZAMAN SATIŞA ÇIKACAK?
Suudi Arabistan'ın başkenti Riyad'da olan Al-Awwal Park (Kral Suud Üniversitesi) Stadyumu'nda 29 Aralık'ta oynanması beklenen fakat iptal olan Galatasaray-Fenerbahçe maçının biletleri 6 Aralık'ta satışa çıkmıştı.

Yeniden tarihi belirlenen Süper Kupa finali 7 Nisan'da Şanlıurfa'da oynanacak. Biletlerin ise Mart ayının son haftalarında satışa sunulması bekleniyor.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.