Suriye'deki iç savaş

Suriye'deki iç savaş
Muhaliflerin, Halep'in kuzeyindeki Karaköprü köyüne düzenlediği operasyonda 6 terör örgütü DAEŞ mensubu öldürüldü- Rus savaş uçakları ile Esed güçleri, Halep'in Kaptan Cebel bölgesinde ılımlı muhaliflerin kontrolündeki bölgelere kara ve havadan saldırdı

HALEP (AA) - Suriye'de Sultan Murat ve Mutasim Tugayına bağlı birliklerin, Halep'in kuzeyindeki Karaköprü köyüne düzenledikleri operasyonda 6 terör örgütü DAEŞ üyesini öldürdüğü bildirildi.

AA muhabirinin yerel kaynaklardan aldığı bilgiye göre, muhalif Sultan Murat ve Mutasim Tugaylarına bağlı birlikler, Azez ilçesinin doğusunda, terör örgütü DAEŞ'in kontrolündeki Karaköprü köyüne operasyon düzenledi.

Muhalifler, Karaköprü köyü çevresindeki DAEŞ merkezlerine havan topu ve hafif silahlarla saldırdı, operasyonda 6 DAEŞ üyesi etkisiz hale getirildi.

Bu arada, Türk Silahlı Kuvvetlerine ait obüslerin köyün çevresindeki terör örgütüne ait hedefleri vurduğu, koalisyon uçaklarının da Halep'in kuzeyindeki DAEŞ mevzilerini bombaladığı belirtildi.

Rus savaş uçakları ile Esed güçlerinin Halep'in Kaptan Cebel bölgesinde ılımlı muhaliflerin kontrolündeki alanlara kara ve havadan saldırdığı, Mari ilçesine de Rusların havadan, rejim güçleri, terör örgütleri DAEŞ ve PYD'nin de karadan saldırdığı kaydedildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.