Suriyeli ailelerin evlerini donattılar

Suriyeli ailelerin evlerini donattılar
Musab bin Ümeyr ve Heybe İnsani Yardım dernekleri, son iki yılda İstanbul, Ankara ve Hatay'da barınan ihtiyaç sahibi bin 500 Suriyeli aileye eşya yardımında bulundu

HATAY (AA) - Musab bin Ümeyr ve Heybe İnsani Yardım dernekleri, son iki yılda İstanbul, Ankara ve Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde barınan ihtiyaç sahibi bin 500 Suriyeli ailenin evini döşedi.

Musab bin Ümeyr Derneği Başkanı Tahsin Şenlik, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Suriyelilerin ev ihtiyaçlarını giderdiklerini söyledi.

İç savaştan dolayı yanlarına aldıkları birkaç parça eşyayla Türkiye'ye gelen insanların yanında olmaya çalıştıklarını anlatan Şenlik, "Yardımlarımızı partner kuruluşumuz Heybe İnsani Yardım Derneği ile yapıyoruz. İstanbul, Ankara ve Hatay'ın Reyhanlı ilçesinde yaşayan bin 500 Suriyeli aileye oturma grubu, televizyon, halı, çamaşır makinesi, buzdolabı, sandalye, yatak, parke döşemesi, mutfak malzemeleri verilerek evlerini döşedik" dedi.

Şenlik, tüm ailelere gıda, çocuklar için mama, bez ve süt desteği de sağladıklarını sözlerine ekledi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.