Suriyeli Hüseyin'den bir haftadır haber alınamıyor

Suriyeli Hüseyin'den bir haftadır haber alınamıyor
Samsun'un Bafra ilçesinde yaşayan Suriyeli aile, bir hafta önce kaybolan 12 yaşındaki çocuklarının bulunması için yardım istiyor- Baba Şeyh Muhammed: - "Ben Suriye'deki savaştan dolayı Türkiye'ye geldim. Bafra'ya yerleştim ve 1,5 senedir çalışıyorum. Büyü

SAMSUN (AA) - Suriye'deki savaştan kaçarak, Samsun'un Bafra ilçesine sığınan ailenin 12 yaşındaki oğlu Hüseyin Şeyh Muhammed'den bir haftadır haber alınamıyor.

Dikencik Mahallesi'nde yaşayan, bahçıvanlıkla geçimini sağlayan baba Bessem Şeyh Muhammed (32), AA muhabirine yaptığı açıklamada, oğlu Hüseyin'in 7 gün önce evlerinin önünde oynarken kaybolduğunu, o günden beri haber alamadıklarını söyledi.

Güvenlik güçlerinin arama çalışmalarına rağmen oğluna ulaşılamadığını belirten Şeyh Muhammed, "Ben Suriye'deki savaştan dolayı Türkiye'ye geldim. Bafra'ya yerleştim ve 1,5 senedir çalışıyorum. Büyük oğlum Hüseyin kayıp ama Bafra ama Samsun, nerede Allah bilir. Çocuklarıma hiç kötü davranmıyorum. Jandarmadan, polisten oğlum Hüseyin'in bulunmasını istiyorum" şeklinde konuştu.

Anne Meryem Şeyh Muhammed de oğlunun bulunmasını isteyerek, şunları dile getirdi:

"Oğlum Hüseyin kayıp, hiç haber yollamadı, oğlumun başına ne geldi, bilmiyorum. Duyduğumuza göre, yolda bir araba almış ve Hüseyin'i Bafra’da garaja bırakmış. Samsun'da oturan halası var, 'ona gitmiştir' diye halasını aradık, oraya da gitmemiş. Halası da merak içinde ve o da yanımıza geldi. Jandarma evimize geldi ve evimizin etrafında, ormanda, her yerde arama yaptı ama oğlum bulunamadı."

Kayıp oğluna Arapça seslenen Şeyh Muhammed, "Oğlum Hüseyin neredesin? Bak, neredeysen çık, gel. Gel oğlum, herkesin kaybolduğundan haberi var, jandarmanın, polisin, televizyonların, gazetelerin, her tarafta kaybolduğunun haberi var. Niye böyle yaptın? Baban her gün ağlıyor, kardeşlerin her gün ağlıyor. Ne olursun gel" diyerek gözyaşı döktü.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.