Suruç'taki Patlama

Suruç'taki Patlama
Şanlıurfa Emniyet Müdürü Pınarbaşı: "Patlamayla ilgili araştırmalarımız sürüyor, detaylı bilgileri daha sonra paylaşacağız"- Patlamada hasar gören otomobil, incelenmek üzere İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü

ŞANLIURFA (AA) - İl Emniyet Müdürü Eyyüp Pınarbaşı, Suruç ilçesindeki patlamada yaralanan biri polis memuru 3 kişinin sağlık durumunun iyi olduğunu söyledi.

Pınarbaşı, patlamanın meydana geldiği 11 Nisan Mahallesi'ndeki incelemelerinin ardından olayda yaralanan polis memuru Sıddık Bilgin, Adnan Akaltun ve Mehmet Şahinsoy'u tedavi gördükleri Balıklıgöl Devlet Hastanesinde ziyaret etti. 

Hastane yetkililerinden bilgi alan Pınarbaşı, gazetecilere yaptığı açıklamada, yaralanan 3 kişinin sağlık durumlarının iyi olduğunu belirtti.

Olaydan duyduğu üzüntüyü dile getiren Pınarbaşı, "Patlamayla ilgili araştırmalarımız sürüyor, detaylı bilgileri daha sonra paylaşacağız" dedi.

Bu arada İl Emniyet Müdürlüğü Olay Yeri İnceleme Şube Müdürlüğü ekipleri patlamanın meydana geldiği alandaki çalışmalarını tamamladı. Patlamada hasar gören otomobil ise incelenmek üzere İl Emniyet Müdürlüğüne götürüldü. 

İlçe giriş ve çıkışındaki güvenlik önlemlerinin de artırıldığı gözlendi. 

 

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.