Sürücülere müjde! Akaryakıtta tabela değişiyor

Sürücülere müjde! Akaryakıtta tabela değişiyor
 Muhabir
Döviz kurunda yaşanan dalgalanmalar ve brent petrol fiyatlarının değişiklik göstermesi akaryakıt fiyatlarının devamlı olarak yeniden fiyatlanmasına sebep oluyor. Motorin fiyatlarında gece yarısından itibaren geçerli olmak üzere indirim geliyor.

Petrolde düşüş sürerken ondan etkilenen benzin ve motorin fiyatları (mazot fiyatı) için indirim, zam var mı merak ediliyordu. Beklenen haber geldi. Yarından itibaren geçerli olmak üzere motorine indirim bekleniyor.

Geçtiğimiz hafta akaryakıt fiyatları tarafında 2 kez değişti. Yarın 1 kez daha değişecek akaryakıt fiyatları tarafında bir indirim bekleniyor.

MOTORİNE İNDİRİM GELİYOR

Benzin ve mazot fiyatı üzerinde etkili olan brent petrol, 82 doların seviyelerinde işlem görürken akaryakıt fiyatları tarafında sektör temsilcilerinden yeni 1 haber geldi.

Üç haftanın en yüksek seviyesinden gerileyen petrol fiyatları, motorin fiyatları tarafına da indirim olarak yansıdı. Yarından itibaren geçerli olmak üzere motorine indirim bekleniyor 1,21 TL'lik indirim bekleniyor.

Güncel gelişmelerden anında haberdar olmak için aşağıdaki linki tıklayarak WhatsApp grubumuza dahil olabilirsiniz https://chat.whatsapp.com/EMhe2A1A0esChU9ySiRiYR

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.