Survivor 2017 hakkında en çok merak edilen sorular

Survivor 2017 hakkında en çok merak edilen sorular
2017 yılının en çok merak edilen programlarından biride Survivor 2017. Ünlüler takımı takımı kimlerden oluşuyor? Gönüllüler takımında kimler yer alıyor? Survivor 2017 nerede yapılıyor? İşte cevapları

Survivor 2017 kadrosuna Göz6 şampiyonlarının da katılmasıyla birlikte gönüllüler takımı yarışmacılarının sayıları arttı. Survivor 2017 yarışmacılarının büyük bir bölümünün çeşitli dallarda şampiyon yarışmacılar. Büyük bir bölümünün sporcu kökenli. Göz6 yarışmasının şampiyon olarak tamamlayan Erdi ve Berna Keklikler’in de kadroya dahil olduktan sonra yeni tanıtım videolarını yayınlayan Acun Ilıcalı bu sezon yine önemli sürprizlerin olacağını söyledi. Göz6 birincilerinden Berna Keklikler’in tescilli güzel, yılan beslediğini söyleyen Denisa sıradışı tarzı ile ön plana çıktı. Yeni sezonun birincisi olabilmek adına mücadele edecek isimler arasında yer alan Eser West’in ise Kanal D’nin sevilen evlendirme programı Kısmetse Olur’da damat adayı olarak yarıştığı ortaya çıktı.

GÖNÜLLÜLER TAKIMI

3 ay sürecek programda 2017 Survivor şampiyonu olabilmek için mücadele edecek gönüllüler takımı yarışmacıları; Eser West, Ogeday Girişken, Volkan Çetinkaya, Gökhan Gözükan, Tuğçe Melis Demir, Fulya Şahin, Denisa, Elif Şadoğlu, Burçak Tuncer.

ÜNLÜLER TAKIMI

Ünlüler takımında eski milli futbolcular İlhan Mansız ve Serhat Akın, dünya ikincisi boksör Adem Kılıççı, dünya dalış rekortmeni milli sporcu Şahika Ercümen, milli atletler Sema Apak ve Pınar Saka ile dünya şampiyonu kick boksçu Sabriye Şengül, Survivor 2017'de yarışacak.

SURVİVOR 2017 NEREDE YAPILACAK?

Survivor 2017 yarışması Dominik Cumhuriyeti'nde yapılacak. Ekranların sevilen ve izlenen Yarışma programı Survivor 2017'de yarışmacılar kendi aralarında mücadele edecekleri gibi bir de zorlu ada şartlarında mücadele verecekler.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.