Survivor değil Zorvivor!

Survivor değil Zorvivor!
Trabzon’da Survivor’dan esinlenerek yapılan Zorvivor üniversite öğrencilerine keyifli anlar yaşattı.

Trabzon’un Ortahisar ilçesinde bulunan Yalıncak Plajı’na Ortahisar Belediyesi’nin katkılarıyla kurulan ve sunuculuğunu Aslan Kar’ın gerçekleştirdiği ‘Zorvivor Yalıncak’ da üniversite öğrencileri zorlu parkurlarda yarıştı. 29 Nisan’da 30 takım ile başlanan “Zorvivor Yalıncak” yarışması finale kalan iki BESYO ve WİKİNG takımlarının final yarışıyla son buldu. Yarışmanın galibi olan BESYO takımı zorlu bir mücadele ile yarışmayı kazanıp 3 bin liralık ödülün sahibi olurken, Vikingler ise ikinci olup 600 liralık ödülün sahibi oldular. 

‘Zorvivor Yalıncak’ organizasyonun sahibi Aslan Kar, pilot il olarak Trabzon’u seçtiklerini belirterek, “Üniversite fakülteler arası bir yarışmaydı. Trabzon’da özel bir üniversite ve Karadeniz Teknik Üniversitesi arasında 1 ay içerisinde kıyasıya bir rekabet oldu. Bu rekabetin sonucunda Karadeniz Teknik Üniversitesi BESYO takımı birinci olarak 3 bin liralık ödülün sahibi oldu. Üniversite çok güzel bir etkinlik gerçekleştirdi ve bunun da her sene devamı gelecektir. Olumlu tepkiler sonucunda her sene bu etkinliği gerçekleştirmeyi planlıyoruz. Katılan ve yarışan tüm takımlara teşekkür ediyorum. BESYO takımına da hayırlı uğurlu olsun diyorum. Ayrıca buradan sponsorlarımıza da çok teşekkür ediyorum. Seneye ödüllerimiz ve sponsorlarımız artacak” dedi. 

BESYO Takımı yarışmacıları böylesine güzel bir organizasyona katılmış olmaktan mutluluk duyduklarını ifade ederek, “İlk başlarda finali oynayacağımıza inanmıyorduk öylesine son gün katılmıştık. Sonra yarıştıkça hırslandık ve bugün yarışmayı kazandık” dediler.  

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.