Survivor'da elemeye kimler kaldı?

Survivor'da elemeye kimler kaldı?
Survivor'da elemeye kalan 4 isim dün akşam belli oldu. Survivor’da dokunulmazlık yarışmasını kaybeden Gönüllüler takımı 2 arkadaşlarının ismini eleme için söylediler.

Konsey’de yapılan oylama sonucu Gizem’in ismi çıkarken bireysel dokunulmazlığı kazanan İbrahim de Damla’nın adını söyledi. Gönüllüler’de iki kadın yarışmacının adının söylenmesi erkek dayanışması olarak sosyal medyada değerlendirildi.

Gizem ve Damla’nın eleme için aday gösterilmesi sosyal medyada erkek dayanışması olarak gösterildi. Geçtiğimiz haftalarda Serkay Konsey’de aday gösterilen Gizem Kerimoğlu’nun karşısına en güçlü aday olarak çıkarılıyordu.Bu hafta “kemik kadro” diye tabir edilen 5 yarışmacı arasındaki eleme seçiminde Serkay’ın adı söylenmedi.

Survivor'da bu sonuçlarla birlikte Ünlüler takımından Atakan ve Yunus, gönüllüler takımında ise Gizem ve Damla eleme potasındaki adaylar oldular. Peki bu akşam kim elenecek? 

Survivor'da neler yaşandı?

Survivor'da elemeye kimler kaldı sorusunun yanıtı geçtiğimiz akşam belli oldu. Survivor'da dün akşam dokunulmazlığı kaybeden ünlüler takımında eleme konseyi heyecanı yaşandı. Yunus ve Atakan elemeye kaldı. 

Haziran sonunda final yapacak olan Survivor’da Kıbrıs’taki finale haftalar kala heyecan artıyor. Her iki takımın da 5’er kişi mücadele ettiği Survivor’da bu hafta bir yarışmacı daha elenecek. Pazar günü yapılan dokunulmazlık oyununu gönüllüler takımı kazandı. Dokunulmazlığı kaybeden ünlüler takımında eleme konseyi heyecanı yaşandı. Kişisel dokunulmazlık sembolünü kazanan Semih’in adının yazılamadığı konseyde Yunus Günçe ilk eleme adayı olarak çıktı. Kişisel dokunulmazlık sembolü sahibi olan Semih Öztürk ise ikinci eleme adayı Atakan’ın adını söyledi.

Böylece ünlüler takımından Yunus Günçe ve Atakan SMS oylamasına kalan iki yarışmacı oldu. Pazartesi akşamı yapılacak haftanın 2. dokunulmazlık oyununu kaybeden gönüllüler olursa karşı takımdan da iki kişi daha elemeye girecek. Ünlüler kaybederse bir isim daha eleme adayı olacak. Survivor’a kimin veda edeceği ise Salı akşamı açıklanacak SMS oylaması sonuçlarıyla belli olacak.

SURVİVOR'DA BÜYÜK KAVGA

survivor 2016 adasında final zamanı yaklaştıkça adadaki yarışmacıların da sinirleri geriliyor. Survivor’un bu akşam yayınlanacak bölümü de bu gerginliğin ne kadar büyük olduğunu ortaya koydu. Son zamanlarda sakin tavırlarıyla dikkat çeken Semih Öztürk dokunulmazlık oyunu sonrası Serkay Tütüncü ile birbirine girdi.

Aralarında bir süredir devam eden gerilimin patlak verdiği olayın ve kavganın görüntüleri Survivor 2016’nın bu akşam (23 Mayıs 2016) yayınlanacak bölümünde izlenebilecek. Kafa kafaya gelen ikiliyi sakinleştirmeye çalışan Acun Ilıcalı’nın panik anları ve “Arkadaşlar sakin… Serkay…” uyarısı da dikkat çekiyor.

Semih Öztürk ve Serkay Tütüncü araya girenlere rağmen birbirlerinin üstüne yürümeye devam ediyorlar. Sonunda ikili kafa kafaya geliyor. Semih Öztürk ve Serkay Tütüncü birbirlerine şiddet uygulama eğilimi ile karşı karşıya gelirken son anda Yattara yetişiyor. Bu sırada Acun Ilıcalı’nın arka fonda sürekli ‘sakin… sakin’ diye bağırdığı duyuluyor.

Nagihan kural hatası yapınca diskalifiye oldu!

Ödül oyununda daha önce söylenmesine rağmen dizini yere değdiren Nagihan, kural ihlali yaptı ve puan Gönüllüler takımına gitti.

Survivor 2016’da dünkü ödül oyununda daha önce söylenmesine rağmen dizini yere değdiren Nagihan, kural ihlali yaptı ve puan Gönüllüler takımına gitti.

Kendine çok güvenen Nagihan yaptığı iki faulle kritik ödül oyununu takımına kaybettirdi. Nagihan oyun sonunda hata yapmasına rağmen kaybettiğini kabullenmeyip; “bana nazar değdi” diyerek herkesi şaşırttı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.