Suşehri’nde Esnaf Ve Halk Toplantısı

Suşehri’nde Esnaf Ve Halk Toplantısı
SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde esnaf ve halk toplantısı düzenlendi.Suşehri Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu, Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda düzenlenen...

SİVAS (AA) - Suşehri ilçesinde esnaf ve halk toplantısı düzenlendi.

Suşehri Kaymakamı Ender Faruk Uzunoğlu, Halk Eğitim Merkezi Konferans Salonu'nda düzenlenen toplantıda, ilçedeki vatandaşların taleplerinin başında otopark sorununun geldiğini söyledi.

Yaz sezonunda ilçede otopark sıkıntısının çok fazla yaşandığını belirten Uzunoğlu, özellikle esnafın araçlarını ilçe merkezine getirmemelerini ve otopark konusunda belediyenin radikal bir karar alması gerektiğini ifade etti.

Bu konudaki çalışmaların devam edeceğini aktaran Uzunoğlu, “Polis ve zabıta ekiplerinin bu konuda ortak hareket etmesi gerekiyor. Özellikle esnafın teşhir amaçlı yol ortasına kadar koyduğu malzemeleri kaldırmamız gerekiyor." dedi.

İlçede Hayvancılık Organize Sanayisinin kurulması gerektiğini de dile getiren Uzunoğlu, "Bu konuda gerekirse birlik kurulması daha uygun olabilir. Tabi ki yer konusunu da öncelikle belediye tespit edecek." diye konuştu.

Toplantıya, Suşehri Belediye Başkan Vekili Mustafa İnan, kurum müdürleri, sivil toplum örgütü temsilcileri, muhtarlar, esnaf ve vatandaşlar katıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.