Uğur Özteke

Uğur Özteke

Tahir Başkan, Mustafa Özdemir’i Affetti mi?

Tahir Başkan, Mustafa Özdemir’i Affetti mi?

Sabah gazeteye gelip bilgisayarın başında sosyal medyayı şöyle bir tararken şok oldum.

Kapu Camisi’nde Başkan Tahir Akyürek, MEHİR Vakfı Genel Başkanı Mustafa Özdemir, Mustafa Başkan’ın A takımından İsmail Hakkı Su, Süreyya Gezginci bir aradalar.

Sabah namazından çıkan ekip bu kez soluğu Demirkıran Tesisleri’nde almış. Bu arada ekibe Selçuklu Belediye Başkanı Sayın Uğur İbrahim Altay da dahil olmuş. İki Başkan Demirkıran Tesisleri’nde düğün pilavının duasını yapıp ilk kaşıkları helvaya sallıyorlar ve burada yine Tahir Başkan’ın omuzunda Mustafa Özdemir.

Belediye Başkanlığı seçimleri öncesi, aday adayları dahi ortada yok iken Mustafa Özdemir bu şehirde Tahir Akyürek’in Başkan adayı dahi olmaması için resmen bayrak açan tek kişiydi. Bu şehirde yine öyle isimler, öyle iş adamları vardı ki hepsi Tahir Başkan konusunda Mustafa Özdemir ile hem fikir olduklarını söylüyorlardı ama bir farkla kısık sesle karınlarından yani üçüncü bir insanın duyamayacağı şekilde.

İşte bir Donkişot çıktı ve tek başına rüzgara karşı başladı tükürmeye.

Yaklaşık bir yıl öncesi idi. Mustafa Abimize bu konuda hata yaptığı defalarca kendisine hem bire bir de, hem de bulunduğumuz her toplulukta söyledim.    

Aradan aylar geçti, hatta yıl geçti. Dün gördüm ki her iki isim caminin içinde yan yana. Pilavda yan yana. Hâla merak ediyorum. Tahir Başkan, Mustafa Özdemir’i gerçekten ama yürekten affetti mi?

Mustafa Özdemir, Tahir Başkanı’nın elini yaş itibari ile de küçük olduğu için öpüp özür diledi mi?

Ve eğer Tahir Başkan, Mustafa Özdemir’i af etti mi?

Ben Tahir Başkan’ı tanıyorum da, tanımayanların tanıması için bunu bir kez de yüksek sesle sordum. Çünkü yeni dönem için herkesin Tahir Başkanı tanımasını istedim !!!

SELÇUKLU BELEDİYESİ YÜZÜNDEN GOL YEDİM YA, SİZİ KINIYORUM

Şimdi bizim yazdığımız her iyi yazı yüzünden gün gelir kötülendiğimizi, ya da yazdığımız bir kötü yazı yüzünden gün gelip iyi olduğumuzu okurlarımız yüzüme vururlar. Evet, evet resmen vururlar. Dün öğle saatlerinde Ankara’dan bizi günlük olarak takip ettiğim bir dostum aradı. Ve kibarca dedi ki “Uğurcum senin o Selçuklu Belediyesi’nin internet sitesine bir bakar mısın? Meclis üyeleri hâla eski…”

….

Allah var ya ilk anda bizi arayan dostumuza inanmadım. Dahası inanamadım ve sordum, “Abi emin misin? Hâla aynı mı?”

Dostumuz, ”Dün (Cumartesi) saat 16 itibari ile evet. Ama inanmıyorsan bir de sen bak” yanıtını verdi.

Dün (Pazar günü) Saat 12.55 itibari ile Selçuklu Belediyesi’nin internet sitesine baktım. Evet işittiklerim doğru idi. Yani o hızına çalışma temposuna hep saygı duyduğumuz Selçuklu Belediyesi bu konuda golü yemişti. Ve onların sayesinde biz de yiyorduk. Tek kusurumuz ise başta Başkan Altay ve ekibini çalışmaları ile takdir ettiğimizi açıkça ifade etmemizdi. Oysa Selçuklu’nun seçmeni bile değildik.

Ama okur haklı mıydı?

Haklıydı hem de yüzde yüz haklıydı.

Bende düne kadar genelde hep Selçuklu Belediyesi’nin yanında olurken bu büyük gecikme nedeni ile bu alandaki görevli arkadaşları Başkanlarına ayak uyduramadıkları için esefle kınıyorum.

Cumartesi ve Pazar günü yapılan sınavlarla ilgili olarak öğrencilere ve velilerine yapılan zulmü, işkenceyi ise inşallah yarın yazacağız.

 

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ

Dostunu affet; affettiğini hatırlama ve hatırlatma!

NE ZAMAN ADAM OLURUZ?

Genel imtihan yapılan okullarda, öğrencilerin velilerini de düşündüğümüz zaman ADAM oluruz. 

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Uğur Özteke Arşivi
SON YAZILAR