Uğur Özteke

Uğur Özteke

TAHİR BAŞKAN’A SALLAMAK YOK, TAMAM MI?

TAHİR BAŞKAN’A SALLAMAK YOK, TAMAM MI?

Allah’ıma şükürler olsun ki bir hafta sonunu daha dolu dolu, sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir şekilde geride bıraktık. Hafta sonunu tatil olarak geçiren şanslı okurlarımız için bugün hafta başı ama biz dün kaldığımız noktadan devam diyoruz.

Önce sizlerden gelen birkaç detay ile bu haftaya başlayalım istiyoruz.

TÜRK YILDIZLARI GÖKYÜZÜNDE

UÇTU AMA KARAYOLU KİLİTLENMİŞ

Hava Kuvvetleri Komutanlığının göz bebeği dünyada bir eşi benzeri daha olmayan kahraman pilotlarımızın büyük bir özveri ile hazırlanıp sundukları Türk Yıldızlarımızın hafta sonu yine muhteşem bir gösterisi vardı. Türk Yıldızları 25.ci kuruluş yıldönümleri münasebeti ile Konya için çok özel bir gösteri yaptılar. Ankara Yolu üzerindeki Türk Yıldızları Parkı hatta Birlik Parkı 7’den 77’ye insanlarımız ile dolmuştu. Gösteriye ilgi çok büyüktü. Dahası izdiham olmuştu.

Ama bir de bu gösteriyi izlemeyen ve Konya-Ankara Yolu’nu kullanan diğer vatandaşlar için büyük bir sıkıntı oluşmuş. Dahası bize bildirilenlere ve gönderilen fotoğraflara göre 5 şeritli Ankara yolunda ancak tek şerit o da çok yavaş ilerlemek şartı ile açık kalmış. Dahası bu sıkıntıyı dile getiren okurlarımızdan birisi de şöyle yazmıştı “Şehirlerarası ana yolda böyle gösteri yapılırsa böyle olur. Konya’dan geçen herkes bayağı bir dua ediyordu (!)...”

foto-1-375.jpg 

Bu detaya gelecek yıllarda yöneticilerimizin farklı bir yaklaşım ile diğer insanların ya da bu yolu kullanan insanların yerli ya da yabancı sıkıntı çekmemeleri sağlanabilir diye düşünüyorum.

BELEDİYE EKİPLERİ GECEDE ÇALIŞIYOR AMA

 

foto-2-331.jpgfoto-3-221.jpg

Bu kareler yine siz değerli okurlarımızdan geldi.

Koyuncu Petrol- Kent Plaza- Millet Hastanesi yolu. Büyükşehir bu güzergaha üst geçitte yapsa insanlarımızın bu çevre yolu(!) nda gece gündüz yolu karşıdan karşıya koşarak geçmek için atlıyorlar yaaa.  Yine Belediye kural tanımayan bu vatandaşlar için ana yolu demir ferforjeler ile bölüyorlar. Bir yandan çizgi çiziyorlar. Ama böyle bir çalışma olunca da üç şerit halinde dolu dolu akan yol sıkışıyor ve istenmeyen kazalara neden oluyordu.  Fotoğrafını çekemedim ama geçen hafta bende maddi hasarlı zincirleme bir kazaya şahit olmuştum.

Vatandaş yolda sıkışınca tepki veriyor “Bu işler niye trafiğin az olduğu gece saatlerinde olmaz” diye...

Geçenlerde yazdık. Vallahi gece 03’te de asfalt çalışması yapıldığını gördüm. Demek ki gece de çalışıyor ama bir yerde bir sıkıntı olduğu da acı bir gerçek olarak karşımıza çıkıyor.

SAADET PARTİSİ MERAM

YÖNETİCİLERİNE TEŞEKKÜR EDERİZ

Geçtiğimiz hafta bir okurumuzun fotoğraflı uyarısı ile Saadet Partisi Meram ilçe teşkilatının bulunduğu binada asılı bulunan parti Genel Başkanı ve muhterem rahmetli Erbakan Hoca ile ilgili biraz sitemli bir yazı yazmıştık.

Sağ olsunlar hem ilçe teşkilatı yöneticileri hem de milli görüşçü samimi dostlarımız bizi bilgilendirme ve yenilenmiş fotoğraflar ile mutlu ettiler.

Yine Hukukçu dostumuz Şuayip Koçak Bey yazımızın çıktığı gün şöyle bir bilgi veriyordu “Uğur Bey Es selamünaleyküm.

 Meram İlçe Başkanı olarak tabelamız değişeli 5 gün oldu. Siz sanırım daha önceden çektiniz fotoyu haber tarihiniz itibariyle yeni tabelamız var paramız da var ayrıca Meram teşkilatımız canla başla çalışmakta siz üzülmeyin yeni tabelamızı da paylaşırsınız artık.”

...........

Sayın Başkana da duyarlılığı için biz de çok teşekkür ediyoruz. Ama dedik ya bu fotoğrafı biz çekmedik. Milli Görüşçü bir hocamız çekmiş bizi uyarmıştı.

Bu konuda fotoğraflı olarak da pek çok Saadet Partili okurumuz bizi bilgilendirdi.

İşte dün Recep Bey öğle saatlerinde bu fotoğrafı gönderdikten sonra

foto-4-143.jpg

Şöyle diyordu:

“Hocam hassasiyetiniz için teşekkür ediyoruz”...

.........

Milli Görüşçü dostlarımızın bir kısmı bugün AK Parti’de de olsa Milli Görüş ruhunu gerçek anlamda yaşayan samimi insanlar inanın çok güzel insanlardır. Özünde 41 yıldır gazetecilik yapmaya çalışan bir insan olarak Milli Görüşün Rahmetli Hoca’nın iktidar olduğu zamanda muhalefette kalıp zor günler yaşadığı dönemlerde de hep iyiliklerini gördüm.

Bu vesile ile bu milletin bu güzel insanların haklarının ödenemeyeceğine inanıyorum.

GELELİM TAHİR BAŞKAN MESELESİNE

Göreve geldiği günden bugüne sürekli eleştirilen dahası partililerin bile dudak büktüğü sözüm ona beğenmedikleri Büyükşehir Belediye Başkanımız Tahir Akyürek, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın direkt Belediyeler Birliği Başkanı oldu.

Sosyal medyaya bakıyorum kutlayan kutlayana.

Yarın Tahir abim kapısını açsa haftalarca kutlama merasimleri yapılır. Kapısının önünde kilometrelerce kuyruklar oluşur.

Eeeee şimdi ne değişti birden?

Beğenmediğimiz her fırsatta yerden yere vurduğumuz Başkan şimdi Türkiye 1 numaralı başkanı oldu beyler.

Şimdi ne yapacağız?

İşimiz çok zorlaştı değil mi?

 

GÜNÜN OKKALI SÖZÜ

Zaman insandır. İnsan iyi ise zamanda iyidir. İnsan kötü ise zamanda kötüdür.

 

NE ZAMAN ADAM OLURUZ?

Bisiklet yollarında şişe kırmadığımız zaman daha iyi ADAM oluruz.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
11 Yorum
Uğur Özteke Arşivi
SON YAZILAR