Takımların Yeni Sezon Hazırlıkları Sürüyor

Takımların Yeni Sezon Hazırlıkları Sürüyor
Beşiktaş ve Fenerbahçe başta olmak üzere takımlar yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü. Sarı-lacivertli futbolcular ile teknik heyet, sahada Türk bayrağıyla poz verdi

İSTANBUL/SİVAS/BURSA (AA) - Beşiktaş, yeni sezon hazırlıklarını BJK Nevzat Demir Tesisleri'nde yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Siyah-beyazlı kulüpten yapılan açıklamada, teknik direktör Şenol Güneş yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanın salonda ısınma çalışmasıyla başladığı belirtildi.

İstasyondan oluşan parkurda iki grup halinde değişmeli olarak sürdürülen idmanda futbolculara denge, kuvvet ve kondisyon çalışmaları uygulandığı bildirildi.

Sarı-lacivertli futbolcular ile teknik heyet, sahada Türk bayrağıyla poz verdi
Fenerbahçe Can Bartu Tesisleri'nde, teknik direktör Vitor Pereira yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanın salonda başladığı belirtildi. Daha sonra sahaya çıkan oyuncuların, ısınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından pas çalışması yaptığı kaydedildi. İdmanın çift kale maçla tamamlandığı bildirildi.

Sarı-lacivertli futbolcular ile teknik heyetin, sahada Türk bayrağıyla poz verdikleri aktarıldı.

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıklarına yarın yapacağı antrenmanla devam edecek. Sarı-lacivertliler, öğleden sonra özel uçakla Çek Cumhuriyeti'nin başkenti Prag'a gidecek. Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıkları kapsamında Sparta Prag ile 19 Temmuz Salı günü hazırlık maçı yapacak.

Sivasspor, yeni sezon hazırlıklarını sürdürdü
PTT 1. Lig ekiplerinden Sivasspor, yeni sezon hazırlıklarını yaptığı antrenmanla sürdürdü.

Teknik direktör Osman Özköylü yönetiminde basına kapalı gerçekleştirilen antrenmanın yaklaşık 1,5 saat sürdüğü kaydedildi.

Isınma hareketleriyle başlayan idmanın top kapma, pas ve pres çalışmasıyla sürdüğü aktarıldı. Antrenmanın, taktik çalışma ve ayak tenisiyle sona erdiği bildirildi.

Bursaspor, ikinci etap çalışmalar için Avusturya'ya gidecek
Spor Toto Süper Lig'de yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Bursaspor, ikinci etap çalışmalar için 19 Temmuz Salı günü Avusturya'ya gidecek.

İlk etap çalışmalarını Özlüce Tesisleri'nde sürdüren yeşil-beyazlı futbolculara teknik direktör Hamza Hamzaoğlu 2 gün izin verdi.

Kamp için Bursa'da bulunan futbolcular, 19 Temmuz Salı günü saat 10.00'da Özlüce Tesisleri'nde, kent dışındaki oyuncular ise aynı gün saat 14.00'te İstanbul'da kafileye katılacak.

Çalışmalarına 19-31 Temmuz'da Avusturya'nın Windischgarsten kasabasında devam edecek Bursaspor, kamp boyunca 4 hazırlık maçı yapacak.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.