Taksim 360 Projesinde Özel Kampanyalı Satış

Taksim 360 Projesinde Özel Kampanyalı Satış
Projedeki sınırlı sayıda rezidans 60 ay sıfır faiz ve yüzde 5 peşinatla satışa sunuldu- Kampanya kapsamında 90 rezidans, 30 ofis satışa sunulurken teslimler 2017'de yapılacak

İSTANBUL (AA) - Taksim 360 projesinin yeni rezidans bölümleri tanıtıma özel fiyatlarla satışa sunuldu.Toplam 90 rezidans ve 30 ofis, 60 ayda sıfır faiz ve yüzde 5 peşinatla satılacak.

Çalık Gayrimenkul'den yapılan açıklamaya göre, rezidans ve ofisler, stüdyo daireden 4+1'e kadar uzanan farklı ünitelerde satışa çıkarıldı.

Rezidans ve ofisler, mart sonuna kadar sürecek kampanya kapsamında 60 ay sıfır faiz ve yüzde 5 peşinatla satışa sunuluyor. Ofis ve rezidansların teslimi bu yıl yapılacak.

Açıklamada konuya ilişkin görüşlerine yer verilen Çalık Gayrimenkul Genel Müdür Yardımcısı Gonca Özgül, "Taksim 360'ı diğer projelerden ayıran en önemli fark, kendine has ruhu ve özel lokasyonu. Bu anlamda projemiz, Türkiye'nin kentsel yenileme alanında global prestij projesi olarak öne çıkıyor." ifadelerini kullandı.

İstanbul'un tam kalbinde yer aldıkları için yerli ve yabancı yatırımcıların dikkatini çektiklerini aktaran Özgül, şehrin kültür sanat faaliyetlerinin yaşandığı Pera bölgesine yürüme mesafesinde olmalarının da diğer büyük avantajlarından olduğunu bildirdi.

Özgül, şu değerlendirmelerde bulundu:

"Taksim 360 içindeki tarihi caddelerde tasarladığımız konseptte dünyaca ünlü global lüks markaları, restoranları, moda-sanat merkezlerini ve mimari-reklam tasarım ofislerini göreceğiz. İstanbul'un ruhunu böylesine hissedebileceğiniz eşsiz bir alternatif sunuyoruz. Yeni rezidans bloklarımızı yüzde 5 peşin, 60 ay sıfır faiz oranıyla satışa sunuyoruz. Sınırlı sayıda rezidans bloklarımızın metrekare fiyatlarını ilk defa bu kampanyaya özel 15 bin liradan başlayan fiyatlarla satışa çıkardık."

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.