Taksim Meydanı'nda güvenlik önlemleri alındı

Taksim Meydanı'nda güvenlik önlemleri alındı
Yürüyüş düzenlemelerine İstanbul Valiliğinden izin çıkmayan LGBTİ mensuplarının olası eylemine karşı Taksim Meydanı'nda güvenlik önemleri alındı

Yürüyüş düzenlemelerine İstanbul Valiliğinden izin çıkmayan LGBTİ mensuplarının olası eylemine karşı Taksim Meydanı'nda güvenlik önemleri alındı.

Edinilen bilgilere göre LGBTİ'liler, sosyal medya üzerinden Taksim'de buluşma çağrısı yaptı. Geçen hafta polisin izin vermediği yürüyüşün bugün yapılacağı çağrıları üzerine polis ekipleri, sabah saatlerinde Taksim'deki Cumhuriyet Anıtı'nın etrafına çelik bariyerler yerleştirdi.

Anıt çevresi ziyaretlere tamamıyla kapatılırken, İstiklal Caddesi'nin ara sokaklarında ise çelik bariyerler hazır bekletildi. Polis ekipleri, olası bir yürüyüş için güvenlik önlemleri aldı.

LGBTİ mensupları 19-26 Haziran tarihleri arasında bazı etkinlikler planlamış, bu kapsamda İmam Adnan ve Mis sokaklarda buluşarak Taksim Meydanı'na yürümek istemiş, ancak Valilik yürüyüşe izin vermemişti.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.