Tanju Özcan: "Kılıçdaroğlu partideki yolsuzluklar ortaya çıkacağı için gitmiyor!"

Kılıçdaroğlu'na muhalif olduğu için CHP'den ihraç edilen, Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, partideki yolsuzluklar ortaya çıkacağı için Kılıçdaroğlu'nun genel başkanlık koltuğunu bırakmadığını savundu

Cumhuriyet Halk Partisi'nden (CHP) ihraç edilen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, TV100'de katıldığı bir programda CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ve CHP Grup Başkanvekili Engin Özkaç hakkında çarpıcı iddialarda bulundu.

Tanju Özcan, Bizim TV Genel Yayın Yönetmeni Şaban Sevinç, Devlet eski Bakanı Dr. Masum Türker, Güvenlik Politikaları Uzmanı Mete Yarar, Siyasal İletişimci Ferhat Murat ve CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem Erdoğan Aktaş ile Eşit Ağırlık'ın konuğu oldu.

"ENGİN ÖZKOÇ BENİ ARADI VE..."

Tanju Özcan, Engin Özkoç ile ilgili şu açıklamayı yaptı:

"Sayın Engin Özkoç, belediye başkanı seçildiğim dönemde beni aradı, ‘Asansör kontrolü işlerini şu firmaya vermenizi istiyoruz’ dedi, ‘Bunun sosyal amacı var mı?’ dedim. Sonra Genel Başkan’ı aradım, görüşemedim. Şükran Kütükçü’yle görüştüm ‘Bu firmaya vermek istemiyorum, burnuma kötü kokular geliyor. Genel Başkan’a sorar mısınız?’ dedim. Sayın Genel Başkan ‘Hayır, benim bu konuda bir bilgim yok’ dedi.

"KILIÇDAROĞLU PARTİDEKİ YOLSUZLUKLAR ORTAYA ÇIKACAĞI İÇİN GİTMİYOR"

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, canlı yayına bağlanan CHP Genel Başkan Yardımcısı Eren Erdem ile de sert şekilde tartıştı.

Tanju Özcan, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun partideki yolsuzluklar ortaya çıkacağı için genel başkanlık koltuğunu bırakmadığını ifade etti. "Partideki yolsuzluklar ortaya çıkacağı için gitmiyor? Bunu kim için söylediniz?" sorusuna cevap veren Özcan, "Genel Başkan ve arkadaşları için söyledim." dedi.

"İNANILMAZ SEVİYESİZ BİR ADAMSIN"

Canlı yayına bağlanan Erdem, CHP'deki danışman atamalarına ilişkin açıklamada bulunurken, Özcan kendisine "Genel Başkan kaç danışmanı olduğunu biliyor muydu?" sorusunu yöneltti. Soruyu kimin sorduğunu merak eden Erdem, aldığı cevap sonrasında, "Tanju Bey benim muhatabım değildir. Çünkü kendisi yalancıdır. Benim ilkokul ikiden terk olduğumu iddia etmiştir. Yalan söylemektedir. Ben yalancıları muhatap almam." dedi. Tanju Özcan ise, "Acaba verecek cevabın olmadığı için olabilir mi? Senin bir ideolojin var mı?" sözleriyle cevap verdi.

Bunun devamında ise iki isim arasında hararetli bir şekilde atışma yaşandı.

"Başörtülü kadınlar neden CHP'ye geliyor?" tartışmalarının yaşandığını ve Tanju Özcan'ın başörtülü kadınları tahkir ettiği gerekçesiyle CHP'ye geldiklerini ileri süren Erdem'e, Bolu Belediye Başkanı, "İnanılmaz seviyesiz bir adamsın." sözleriyle karşılık verdi.

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.