Tanju Özcan'dan İmamoğlu'na tepki: "Bir tek ben mi anlamıyorum ne söylediğini?"

Tanju Özcan'dan İmamoğlu'na tepki: "Bir tek ben mi anlamıyorum ne söylediğini?"
CHP'den ihraç edilen Kılıçdaroğlu muhalifi Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, Ekrem İmamoğlu'nun bugün yaptığı tutarsız ve anlaşılmaz açıklamalarına tepki gösterdi: "Bir tek ben mi anlamıyorum ne söylediğini?"

İstanbul Büyükşehir Belediyesi (İBB) Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun bugün basın toplantısındaki tutarsız açıklamaları gündem oldu.

Haliç Kongre Merkezi'nde düzenlenen basın toplantısında, "İstanbul ve Türkiye'nin kaderleri mühürlüdür. Bu nedenle ben de kaderimi İstanbul ile mühürlü kabul ediyorum" ifadesini kullanan İmamoğlu, "2019'da olduğu gibi CHP'li yol arkadaşlarımla farklı partilere gönül veren kıymetli hemşehrilerimle İstanbullularla kentine sahip çıkan, oyuna sahip çıkan İstanbul gönüllüleriyle tekrar İstanbul ittifakını en güçlü şekilde kurmaya geliyorum." dedi.

Basın açıklamasının ardından gazetecilerin sorularını yanıtlayan İmamoğlu, Basın toplantısında İstanbul'a aday olduğunu açıkladığının söylenmesi üzerine, "Parti süreçlerini, parti disiplini iyi bilen bir insanım. Parti içerisinde görevi olan bazı kişilerin kamuoyunda yaptığı bir kısım açıklamalar ne kadar kritik bir disiplin sorunuysa benim de 'adayım' demem aynı sorunu içerir. Ben 'adayım' demedim, 'yola çıkıyorum' dedim. Bu bakımdan bu yolculuğun güçlü olduğunu görüyorum." diye konuştu.

untitled-1.jpg

TANJU ÖZCAN: "BİR TEK BEN Mİ ANLAMIYORUM NE SÖYLEDİĞİNİ?"

CHP'deki Kılıçdaroğlu muhaliflerinin başında gelen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan, tutarsız ve ne dediği anlaşılamayan sözlerine sosyal medyadan tepki gösterdi. Özcan paylaşımında şu ifadeleri kullandı:

"Sayın İmamoğlu’nun açıklamalarını dikkatle dinledim. “Adayım demedim İstanbul’u savunmak için yola çıkıyorum dedim” Yani, Sayın İmamoğlu, İstanbul’u savunmak için nereye yola çıkıyor? Bir tek ben mi anlamıyorum ne söylediğini?

Halkın sorusu net Sayın İmamoğlu;

1- İstanbul’a mı adaysınız, CHP Genel Başkanlığı’na mı?

2- İstanbul’a adaysanız, Genel Başkanı ve kadrolarını değiştirmek için açıkça mücadele edecek misiniz?

Vallahi dost acı söyler, ben bugün, bayrak mı açtınız, geri adım mı attınız? Onu dahi anlamadım."

Kaynak:Pusula Haber

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.