Şemsettin Beştav

Şemsettin Beştav

Taraftar Devreye Girmeli

Taraftar Devreye Girmeli

Konyaspor yönetim kuruluyla, futbolcusuyla, teknik heyetiyle, çalışanıyla geleceğe güvenli bakamayan mutsuz bir aile pozisyonunda. Son haftalarda futbol takımının aldığı bol gollü kötü sonuçlar ailenin birbirine saygısını, birlikteliğini, güvenirliliğini yok etmeye başlıyor. Konyaspor ailesi gerçekten kolay kolay hiçbir takımın başına gelmeyeceği zorlu bir dönemden geçiyor. Burada en büyük görev ailenin reisine düşüyor. Olayı etraflıca sorgulamadan sadece futbolculara kızıp karar verirseniz ailedeki güvenirliliğinizi, kontrolünüzü kaybedersiniz. Öncelikle öz eleştiri yapılarak sezon başından beri yapılan yanlışlıkların irdelenmesi lazım. Lig başlarken hedef olarak Avrupa kupalarına katılacağım derken mesut bakkal hocayla devam edersen kendi kendine tezata düşmüş olursun. Kulüpte görev yapan bir menajerin varken ikinci bir menajer çalıştırırsan futbolcunun kafasını da karıştırırsın. Tabiki bu yetki karmaşasında şu anda takımın yaşadığı yanlış transferler yapılır. Konyaspor olarak dirençli bir takım değiliz. Takım bütünlüğü olarak kırılgan bir yapıya sahibiz. Takım savunmasındaki eksikliğimizle birlikte defans anlamında konsantrasyon eksikliğimiz var. Rakipten gol yediğimiz zaman golcü oyuncu eksikliğimizden dolayı rakibe gol atarak cevap veremiyoruz. Takımın yaşadığı bu nazik ortamda lütfen empati yapalım. Futbolcu kötü futbolda oynayabilir. Kaleci çok kötü gollerde yiyebilir. Takım çok farklı skorlarla mağlup da olabilir. Futbolun içinde bunlar var. Allahaşkına sorarım size bu sonuçları yaşamayı kim ister. Bir iki maç almakla futbolcu kahraman olmaz. Bir iki maçı farklı sonuçlarla kaybetmekle de futbolcu hain olmaz. Sosyal medyada futbolculara ve teknik heyete yapılan ağıza alınmayacak küfürlü eleştirileri yapanları kınıyorum. CefakârKonyaspor taraftarı lütfen teknik heyetimize ve futbolcularımıza sahip çıkalım.
Gerçek taraftar takımının zor günlerinde yanında olur. Futbolcumuzun şu anda moral ve desteğe ihtiyacı var. Zaten bu saatten sonra teknik heyet ve futbolcularımızın maçlarda yapılan hatalardan ders çıkararak doğruyu bulacaklarına inanıyorum. Bu haftaki Beşiktaş maçında herkesin hayran kaldığı arenamızı futbol keyfinin yaşandığı, huzurun futbol barışının tesis edildiği bir ortama dönüştürelim. BüyükKonyasportaraftarına da bu yakışır. Zaten taraftar takımına verdiği pozitif katkıyla mutlu olmayı, gülmeyi ve başarıyı hakediyor.

Önceki ve Sonraki Yazılar
YAZIYA YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum
Şemsettin Beştav Arşivi
SON YAZILAR