Taraftar isyanda

Taraftar isyanda
Konyaspor taraftarı, takımın son dönemlerde aldığı kötü sonuçlar ve yaşadığı form düşüklüğüne tepki gösterdi. Takımın toparlanmak adına umut vermemesi ve sürekli saha dışındaki olaylarla anılması taraftarı isyana sürükledi.

Salzburg maçıyla beraber tribünler yönetimi yıllar sonra ilk defa istifaya davet etti

UEFA Avrupa Ligi ve Süper Lig olmak üzere 2 kulvarda mücadele eden Atiker Konyaspor’da, son dönemlerde yaşanan problemler taraftarı isyana sürükledi. Eski başkan Ahmet Şan’ın ByLock nedeniyle istifa etmesi, takımda yaşanan belirsizlik ve oyuncuların form düşüklüğü taraftarı sonunda isyan ettirdi. Yeşil-beyazlı futbol severler, hafta içinde oynanan Salzburg maçında yönetimi istifaya davet etti.

BYLOCK KULÜBÜ SARSTI

Konyaspor’un eski başkanı Ahmet Şan, geçtiğimiz aylarda ByLock kullandığı için istifa etmek zorunda kaldı. İstifanın ardından eski yöneticiler göreve devam ederken, işletim anlamda bazı eksiklikler de gün yüzüne çıkmaya başladı.

FORM DÜŞÜKLÜĞÜ TARAFTARI TETİKLEDİ

Yönetim eksikliğini göz ardı eden taraftarlar, akabinde takımda yaşanan düşüşe kayıtsız kalamadı. Süper Lig’de de küme hattına yaklaşan Konyaspor’da, hafta içi alınan Salzburg mağlubiyetinde ortaya konulan kötü futbol taraftarın yönetimi istifaya davet etmesine neden oldu.

İSTİFAYA DAVET ETTİLER

Ceza nedeniyle Süper Lig’deki iç saha maçlarına giremeyen taraftarlar, Salzburg maçında ortaya konan kötü futboldan sonra ‘Kulübün sahibi biziz’ ve ‘Yönetim istifa’ tezahüratları yaptı. Spor servelerler, maçın hemen ardından Konyasporlu futbolcuları tribüne çağırması da tepkinin sadece yönetme olduğu sinyallerini verdi.

(Haber: İlyas EGE)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.