Taraftar mutlu ve umutlu

Taraftar mutlu ve umutlu
Spor Toto Süper Lig’de son 6 haftayı namağlup tamamlayan ve 7 maçtır kaybetmeyen Başakşehir ile birlikte en iyi namağlup serisine ulaşan Torku Konyaspor taraftarını mutlu ediyor.

Spor Toto Süper Lig’de son 6 haftayı namağlup tamamlayan ve 7 maçtır kaybetmeyen Başakşehir ile birlikte en iyi namağlup serisine ulaşan Torku Konyaspor taraftarını mutlu ediyor. Sezonun ilk bölümünde oldukça sıkıntılı günler geçiren ve takımın geleceğine ilişkin endişeye kapılan sporseverler son dönemdeki başarının ardından rahat bir nefes aldı. Ligin bitimine 7 hafta kala küme düşme hattına 14 puanlık ciddi bir fark atan yeşil-beyazlı temsilcimiz, artık ligin en rahat ekipleri arasında yer alıyor. Maçlarına stressiz çıkacak olan temsilcimizin başarılı neticelerine yeni halkalar eklemesi bekleniyor. Taraftarlar özellikle iç saha maçlarının kayıpsız geçileceğine inanıyor. Camia içerisinde temsilcimizin sezonu ilk 7-8 içerisinde bitireceği görüşü ağırlık kazanırken, sporseverler kalan 7 haftada en az 12-13 puan daha kazanılmasını bekliyor.  

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.