Taraftar Selçuklu’yu bağrına bastı

Taraftar Selçuklu’yu bağrına bastı
Konya’daki basketbol hasretini bitiren Selçuklu Belediyespor’u, taraftarlar bağrına bastı. Basketbol severler hava durumuna aldırış etmeden mavi-beyazlıları desteklemek için her maç salona geliyor

Türkiye Basketbol 1. Ligi’nde mücadele ederek şehirdeki basketbol hasretini bitiren Selçuklu Belediyespor’u taraftarlar kısa sürede bağrına bastı. Konyaspor basketbol takımının kapatılmasının ardından destekleyecek takım bulamayan basketbol severler, Selçuklu Belediyespor ile birlikte yeniden salona akın etmeye başladı.

TAKIMI YALNIZ BIRAKMIYORLAR

Tarihinde ilk kez 1. Ligi’nde mücadele eden Selçuklu Belediyespor’u taraftarlar kısa sürede bağrına bastı. Konyaspor basketbol takımının kapanmasının ardından parkeye hasret kalan Konyalı basketbol severler, Selçuklu Belediyespor ile yeniden salonlara akın etmeye başladı. Sporseverler hava durumuna aldırış etmeden mavi-beyazlı takımı desteklemek için salona koşuyor.

SEYİRCİ DESTEĞİNİ İYİ KULLANIYOR

Birbirinden zorlu rakiplerle mücadele eden Selçuklu Belediyespor kendi evinde oynadığı maçlarda taraftarının desteğini iyi şekilde kullanıyor. Son dakikalarda rakiplerini bir boksör gibi köşeye sıkıştıran mavi-beyazlılar, seyirci desteği ile birlikte maçı kazanmasını biliyor.

TARAFTARI HER GEÇEN GÜN ARTIYOR

Maçlarını Selçuklu Belediyesi Uluslararası Spor ve Kongre Merkezi’nde oynayan Selçuklu Belediyespor, her geçen gün daha da fazla taraftar kitlesine ulaşıyor. Mavi-beyazlılar gösterdiği performansla da taraftarlarını mest ediyor.

Haber: Hasan Yıldırım

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.