Taraftarı tribüne çekmeliyiz

Taraftarı tribüne çekmeliyiz
Konya’nın basketbol eksikliğini gidermek için yola çıkan ve bu sezon Türkiye Basketbol 1. Lig’de mücadele eden Selçuklu Belediyespor, ligin ilk haftasından galibiyetle ayrıldı.

Ligde şu ana kadar gelinen süreç ile ilgili olarak değerlendirmelerde bulunan basketbol şube başkanı Kazım Küçükçöğen, her şeyin yolunda olduğunu söyledi.

‘DOĞRU YOLDAYIZ’

Ligin ilk 2 haftasından galibiyetle ayrıldıklarını hatırlatan Kazım Küçükçöğen, “Konya’nın basketbol hasretini dindirmek için yola çıktık. Bunun neticesinde ilk 2 haftada alınan sonuç da ne kadar doğru yolda olduğumuzun göstergesi. Fakat bizim amacımız Konya’ya tam olarak bir basketbol sevgisi aşılamak. Bu konuda da taraftarımızı tribüne çekmeliyiz” dedi.

‘İYİ MÜCADELE EDİYORUZ’

Ligin ilk haftasından galibiyetle ayrıldıkları için mutlu olduklarını ifade eden Küçükçöğen, “Sezonun başlamasına kısa bir süre kala kurulan takım olduğumuz için zorlu bir süreçten geçtik. Fakat arkadaşlık ortamının son derece yerinde olması oyuncularımızın takıma adapte sürecini kolaylaştırdı. Şu ana kadar oynadığımız maçlarda gerçekten çok iyi mücadele ettik. Oyuncularımızdan memnunuz” diye konuştu.

‘YALOVA MAÇINI KAZANMAK İSTİYORUZ’

Ligin 3. haftasında bu pazar günü oynanacak Yalova Group Belediyespor maçını da kazanmak istediklerini söyledi. Kazım Küçükçöğen, “Elbette ligde her maçı kazanacağız diye bir kaide yok. Bizden daha çok yatırım yapan takımlarla mücadele edeceğiz. Fakat biz de genç ve mücadeleci bir takımız. Onlarla başa baş mücadele ederiz diye düşünüyorum. İnşallah bu hafta sonu oynanacak Yalova maçını da kazanmak istiyoruz” ifadelerini kullandı.

(Haber: Hasan YILDIRIM)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.