Taraftarımızın desteğiyle kazanacağız

Taraftarımızın desteğiyle kazanacağız
Ziraat Türkiye Kupası basın toplantısında konuşan Atiker Konyaspor kaptanı Ali Çamdalı, başarılı bir sezon geçirdiklerini söyledi. Ali Çamdalı, gurur duyulacak bir başarıya imza attıklarını belirtirken, çok keyifli bir final yaşanacağına dikkat çekti.

Ziraat Türkiye Kupası basın toplantısında konuşan Atiker Konyaspor kaptanı Ali Çamdalı, başarılı bir sezon geçirdiklerini söyledi. Ali Çamdalı, gurur duyulacak bir başarıya imza attıklarını belirtirken, çok keyifli bir final yaşanacağına dikkat çekti. Kaptan Ali Çamdalı, taraftarın desteğiyle kazanan taraf olmak istediklerini belirterek, “Burada olmaktan gurur duyuyorum. Çok güzle bir müsabaka bizi bekliyor. Başakşehir de inanılmaz bir sezon geçirdi. Son yıllarda iki takımın da inanılmaz bir ivmesi var. Çok güzel bir müsabaka olacağına eminim. Taraftarlarımızın desteğiyle umarım kazanan biz olacağız” dedi. Kupa kadar Avrupa’ya da çok yaklaştıklarını belirten Ali Çamdalı, “Avrupa’nın tadı damağımızda kaldı. Bunun üzerine inşaat etmek gerekiyor bazı şeyleri. Umarım kalan 90 dakikayı da iyi geçirerek, yeniden Avrupa’da oluruz” dedi.

Başakşehir kaptanı Emre Belözoğlu, da “Değerli ve önemli bir maç. Hayalleri hedefleri birbirine benzer, lige katkı yapmış iki takımın maçı olacak. Biz iyi bir sezon geçiriyoruz. Umarım kazanırız. Ama kolay olmayacak. Keyifli bir mücadele olacaktır” dedi.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.