Taraftarlar müjde bekliyor

Taraftarlar müjde bekliyor
Atiker Konyaspor taraftarı 31 Mayıs Çarşamba günü Eskişehir’de oynanacak Türkiye Kupası finali için hazırlıklara başlarken, gerekli yerlerden çifte müjde bekliyor

Atiker Konyaspor taraftarı 31 Mayıs Çarşamba günü Eskişehir’de oynanacak Türkiye Kupası finali için hazırlıklara başladı. Taraftarlar bir yandan YHT için ek sefer isterken, bir yandan da sınavların ertelenmesini talep ediyor. 

Eskişehir’e Yüksek Hızlı Tren ile gitmek isteyen çok sayıda taraftar, TCDD’nin ek sefer açıklaması yapmasını bekliyor. Binlerce Konyaspor taraftarı da TCDD’den yapılacak açıklamayı bekliyor.

Öte yandan Üniversiteli Nalçacılılar, kupa finalinin Selçuk Üniversitesi ve Necmettin Erbakan Üniversitesi’nde sınavlara denk gelmesiniyle ilişkin bir karar bekliyor. Çok sayıda taraftar, finallerin ertelenmesini talep ediyor.

Üni Nalçacılılar’dan yapılan açıklama şu şekilde:

“Sayın rektörlerimiz, Bizler Konyaspor'umuzun 95 yıllık tarihinde ilk kez Türkiye kupasında finale çıkmasının heyecanını yaşarken 31 Mayıs 2017 tarihinin Selçuk Üniversitesi ve Necmettin Erbakan Üniversitesi final tarihine denk gelmesi nedeniyle birçok arkadaşımız maalesef bu heyecanı yaşayamayacak, sizlerden isteğimiz en azından 31 Mayıs 2017 tarihindeki final sınavlarını ileri bir tarihe ertelemenizi istirham ediyoruz.”

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.