Taraftarlar Şehit Ailesini Ziyaret Etti

Taraftarlar Şehit Ailesini Ziyaret Etti
Spor Toto 2. Lig takımlarından Fethiyespor ile Bandırmaspor taraftarları, şehit ailesine taziye ziyaretinde bulunup, Şehit Piyade Sözleşmeli Er Adnan Ergen'in mezarı başında dua okudu

Spor Toto 2. Lig ekiplerinden Fethiyespor ile Bandırmaspor taraftarları, geçtiğimiz hafta Hakkari'nin Dağlıca bölgesinde şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Adnan Ergen'in Seydikemer ilçesindeki baba ocağını ziyaret etti.

 Fethiyespor-Bandırmaspor maçı öncesinde Fethiye'deki Salı Pazarı'nda toplanan taraftar grupları, şehit Ergen'in Eşen Mahallesindeki evine gitti.

Türk bayrağı logolu tişörtler giyen taraftalar şehidin babası Mehmet, annesi Hacer ile ablası Ayşe Ergen'e taziyede bulundu. Bir süre şehit evinde oturan taraftar grubu daha sonra şehidin anne ve babası ile Ergen'in mezarı başına gitti.

Burada dua okuyup, şehit Ergen'in mezarını sulayan taraftar grubuna lokma ikram edildi.

Fethiyesporlu taraftar Muammer Beylem, gazetecilere yaptığı açıklamada, Bandırmaspor taraftarlarıyla şehidin kabrini ve ailesini ziyaret ettiklerini söyledi.

Kendileri için önemli olan konunun birlik beraberlik olduğunu belirten Beylem, "Bandırmasporlu taraftarın hepsi bizim kardeşimiz. Bugüne özel hepimiz üzerinde ay-yıldızlı bayrağımızın olduğu kırmızı tişörtler giydik ve şehidimizin ailesine başsağlığı diledik. Şehit kardeşimizin de mekanı cennet olsun" dedi.

Bandırmasporlu taraftar Gökhan Özakbaş ise iki takımın taraftarları olarak şehit ailesine taziye için geldiklerini bildirdi.

Fethiyespor ile aralarında farklı bir dostluk olduğuna dikkati çeken Özakbaş, "Bu kez gelişimiz biraz buruk oldu, acımız çok derin. Allah'tan şehidimizin ailesine sabır diliyoruz. Fethiyespor'da bizim kardeş takımımız, onları Bandırmasporlulardan ayırmıyoruz" diye konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.