Tarık Mengüç kimdir? Survivor 2017'nin ünlülerinden en çok merak edilenler

Tarık Mengüç kimdir? Survivor 2017'nin ünlülerinden en çok merak edilenler
Survivor 2017'nin ünlüler takımı yarışmacıları arasında yer alan şarkıları ve skeçleri ile dikkat çeken Tarık Mengüç hakkında merak edilenleri sizler için derledik.

Survivor 2017'nin merak edilen ünlüleri arasında yer alan;

Tarık Mengüç Kimdir?

Tarık Mengüç 1969 İstanbul'da doğdu. Şarkıcı, söz yazarı ve roman asıllı olan Mengüç, bu kültürü yansıtan şarkılarıyla tanındı. 2004'te yayınlanan Şakşuka adlı albümünde seslendirdiği ve albümle aynı isimi taşıyan şarkıyla çıkış yaptı.

Sibel Can’a “Hey Adamım”, Seda Sayan’a “Ben Sana Demedim mi”, Davut Güloğlu’na “Katula Katula”, Çılgın Sedat, Betül Çağlar, Ayça Tekindor’a “Degaje” gibi birçok ünlü isme bestesini veren Tarık Mengüç ‘sanatsal’ şarkılar yaptığını söylüyor. En son bestesi “Yıkılıyor” Madonna Ayça'nın albümünde çıkış parçası olarak yer aldı.

Sözü ve Müziği kendisine ait olan albümle de aynı adı taşıyan 2004 yapımı “Şakşuka” isimli parçasına, yönetmen Kemal Başbuğ yönetiminde çekilen klipte kendisine yine beş roman dansçı da özel koreografileriyle eşlik etti.

2004 yılında Cennet Mahallesi TV dizisinde konuk oyuncu olarak rol aldı ve yine 2004 yılında Şakşuka isimli albümü, 2007’de de Lakerda isimli albümünü çıkardı. 2009 da ise Olimpiyat Müzik etiketiyle “İnadına 35 Derece” isimli albümünü çıkardı. 4 Ekim 2011’de de Seyhan Müzik etiketiyle Tek Kişilik Orduyum isimli albümü çıkardı.

1 ay önce sosyal medya hesabından bir paylaşım yaparak kızı için dua isteyen Tarık Mengüç, ağlamıştı. Evlerinde bulunan iki koltuğun arasında zıpladığı anda dengesini kaybederek düşen kızının dişlerinin damağının içerisine girdiğini ifade eden şarkıcı sevenlerinden dua istemişti. Doktorların şimdilik bekleme sürecine aldıklarını dile getiren Mengüç kızıyla ilgili dayak iddialarının sorulmasının ardından “İnsan evladına böyle bir şeyi nasıl yapar?” diye cevap vermişti.

Geçtiğimiz yıllarda yapılan Survivor'da Çok Güzel Hareketler Bunlar ekibinden Oğuzhan Koç, Eser Yenenler ve İbrahim Büyükak adaya giderek yarışmacıların taklitlerini yapmıştı. Survivor 2017'de de başarılı tiyatrocuların yeni yarışmacılarla ilgili farklı çalışmalar yapması bekleniyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.