Tasfiyelik eşya satışı

Tasfiyelik eşya satışı
ANKARA (AA) - Bursa ve Van Tasfiye İşletme Müdürlükleri tarafından toplam 129 grup eşya açık artırma usulüyle satışa sunulacak.Tasfiyelik eşya satışına...

ANKARA (AA) - Bursa ve Van Tasfiye İşletme Müdürlükleri tarafından toplam 129 grup eşya açık artırma usulüyle satışa sunulacak.

Tasfiyelik eşya satışına ilişkin ilanlar, Resmi Gazete'de yayımlandı.

Buna göre, Bursa Tasfiye İşletme Müdürlüğünce, satışa esas bedeli 23,6 lira ile 550 bin 300 lira arasında değişen, aralarında yonga levha, alarm çivisi, demir sandık, debriyaj aksam ve parçaları, karton kutu, madeni yağ, radyatör, oksijen tüpü, elektronik sigara ve aparatları, güneş gözlüğü, mumluk, atık şişe cam kırıklarının da bulunduğu 71 grup eşya 10 Mart'ta açık artırmayla satışa sunulacak.

Van Tasfiye İşletme Müdürlüğünce de satışa esas bedeli 10 lira ile 67 bin 500 lira arasında değişen, cep telefonu ve aparatları, taş kömürü, çelik para kasası, oyuncak, tek kırma ve yarı otomatik av tüfeğinin de aralarında bulunduğu 58 grup eşyayı 10 Mart'ta satacak.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.