Taşkent Spor Bisiklet Takımı Türkiye Şampiyonası’nda

Taşkent Spor Bisiklet Takımı Türkiye Şampiyonası’nda
Türkiye Şampiyonası 3’üncü ayak puanlı yol yarışlarında Taşkent Spor Yıldız Erkekler “A” takımı topladığı 15 puan ile klasmanda birinci oldu. Taşkent sporlu Mehmet Emlin Çiçek, Yol yarışlarında İkinci, Kriteryum yarışlarında ise Türkiye üçüncüsü oldu.

Türkiye Şampiyonası 3’üncü ayak puanlı yol yarışlarında Taşkent Spor Yıldız Erkekler “A” takımı topladığı 15 puan ile klasmanda birinci oldu. Taşkent sporlu Mehmet Emlin Çiçek, yol yarışlarında İkinci, Kriteryum yarışlarında ise Türkiye üçüncüsü oldu.

Bisiklet Federasyonu Başkanlığı'nın 2022 yılı faaliyet programında yer alan Türkiye Şampiyonası 3’üncü ayak puanlı yol yarışları 25-20 Mart 2022 tarihleri arasında Aydın-Didim’de yapıldı. Şampiyonada Yıldız Erkeklerde mücadele eden Taşkent sporlu Mehmet Emin Çiçek, Yıldızlar “A” kategorisinde ikinci, Kriteryum yarışlarında ise Türkiye 3.ncü oldu. Necdet Günaydın ise son gün kriteryum yarışında 1. oldu

taskent-1.jpg

Taşkent Spor Yıldız Erkekler “A” takımı şampiyonada topladığı 15 puan ile takım halinde Türkiye birinciliğine ismini yazdırdı. Şampiyonda elde edilen diğer başarılar ise Taşkent spor Gençler kategorisinde takım halinde Türkiye 3.ncü Yıldız A‘larda ve B’lerde 1. oldu. Taşkent spor kulübü Başkanı Ahmet Şanlı “Türkiye Şampiyonası 3’üncü ayak puanlı yol yarışlarında takım halinde Yıldız Erkekler “A” kategorisinde Türkiye birinciliğine imzası atan sporcularımızı ve Antrenörümüz Hüseyin Sarıoğlu’nu tebrik ediyor. Başarılarının devamını diliyorum. Taşkent Spor Kulübü olarak gençlere spor yaptırmaya devam ediyoruz. Gençlerimiz ise bunun karşılığını Türkiye birinciliği elde ederek veriyorlar“ dedi.

taskent-5.jpg

taskent-3.jpg

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.