Tatlı Arasında Uyuşturucu Sevkiyatı

Tatlı Arasında Uyuşturucu Sevkiyatı
Eskişehir'de tatlı arasına gizleyerek getirdikleri sentetik hapların da bulunduğu uyuşturucu maddeleri öğrencilere pazarlamak istedikleri öne sürülen 6 kişi yakalandı - Operasyonda yaklaşık 2 bin uyuşturucu hap, 4,7 kilogram esrar, 40 gram kokain ele geçi

ESKİŞEHİR (AA) - Eskişehir'de düzenlenen operasyonda uyuşturucu ticareti yaptıkları iddia edilen 3'ü üniversite öğrencisi 6 kişi gözaltına alındı.

Alınan bilgiye göre, İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Şuçlarla Mücadele Şubesi ekipleri, Eskişehir'e yüklü miktarda uyuşturucu madde getirileceği ve bunların üniversite öğrencileri ve gençlerin yoğun yaşadığı mahallelerde satılacağı bilgisine ulaştı.

Polis, otobüs terminalinde düzenlendiği operasyonda, M.N.Ç'yi (23) yakaladı. Şüpheliye ait eşyaları inceleyen ekipler, Mersin'e özgü Kereviç tatlısı içine gizlenmiş 986 uyuşturucu hap buldu.

Gözaltına alınan M.N.Ç. ile bağlantılı olduğu belirlenen diğer şüpheliler A.C.Ş. (22), A.B.T. (23), H.A.O. (25), S.D.Y. (21) ve O.U.O'yu (21) da eş zamanlı operasyonla yakaladı.

Şüphelilerin evlerinde yapılan arama ve kontrollerde, bin 60 uyuşturucu hap, 4 kilo 686 gram esrar, 40 gram kokain, 2 hassas terazi ve 2 esrar öğütme aleti ele geçirildi. Üçü üniversite öğrencisi 6 şüpheli, emniyetteki ifadelerinin ardından adliyeye sevk edildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.