Tayland Prensesi 40 bin dolarlık tuvaleti kullanmadı

Tayland Prensesi 40 bin dolarlık tuvaleti kullanmadı
ANKARA (AA) - Tayland Prensesi Maha Chakri Sirindhorn'un, Kamboçya ziyaretinde kendisi için özel hazırlanan 40 bin dolarlık tuvaleti kullanmadığı açıklandı.BBC'nin...

ANKARA (AA) - Tayland Prensesi Maha Chakri Sirindhorn'un, Kamboçya ziyaretinde kendisi için özel hazırlanan 40 bin dolarlık tuvaleti kullanmadığı açıklandı.

BBC'nin yerel medya kaynaklarına dayandırdığı haberde, Prenses Sirindhorn'un, Kamboçya'nın kuzeydoğusundaki Yeak Lom Gölü kıyısında kendisi için inşa edilen tuvalete dışarıdan baktığı ve sadece fotoğrafını çektiği belirtildi.

İçinde havalandırma sistemi bulunan tuvaletin, Sirindhorn'un iki saat sürecek göl ziyareti için kendi isteği üzerine inşa edildiği öne sürüldü.

Kamboçyalı yetkililer, tuvalet inşasından doğan masrafın Taylandlılar tarafından karşılandığını ifade etti.

Tayland Kraliyet ailesinin varlıklarını ve yatırımlarını yöneten bir şirketin sahip olduğu Taylandlı inşaat firması Siam Cement Group (SCG) tarafından inşa edilen tuvaletin kaldırıldığı ve turizm bürosu olarak kullanılacağı bildirildi.

Kamboçya'nın kırsal kesimlerinde yaşayan nüfusun yüzde 40'ı tuvalet imkanından yoksun.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.