Tbf Başkanlığına Türkoğlu Seçildi

Tbf Başkanlığına Türkoğlu Seçildi
Hidayet Türkoğlu, tek aday olarak girdiği Türkiye Basketbol Federasyonunun olağan seçimli genel kurulunda 113 oyla başkanlığa seçildi

ANKARA (AA) - Türkiye Basketbol Federasyonunun (TBF) olağan seçimli genel kuruluna tek aday olarak giren Hidayet Türkoğlu, başkanlığa seçildi.

Federasyonun olağan genel kurulunda 143 oy kullanıldı. Oyların 30'u geçersiz sayılırken, geçerli 113 oyun tamamını alan Türkoğlu, başkanlık koltuğuna oturdu.

Türkoğlu, seçim sonrası yaptığı açıklamada, hayatının en mutlu günlerinden birini yaşadığını belirterek, kendisine destek olanlara teşekkür etti.

Hidayet Türkoğlu'nun başkanlığındaki TBF Yönetim Kurulu'nda şu isimler yer aldı:

Ali Aslan, Arda Ermut, Kemal Akar, Ülkan Delikan, Yılmaz Argüden, Özden Pelister, Methi Bengisu, Mert Çetinkaya, Emre Hüseyin Soyuer, Hüseyin Beşok, Dinçer Çetintaş, Yahya Üstün, Güçlü Gökozan, Mehmet Fatih Öztürk.

- Hidayet Türkoğlu'ndan açıklama

Türkiye Basketbol Federasyonunun (TBF) yeni başkanı Hidayet Türkoğlu, kendisine destek veren herkese teşekkür ederek, amaçlarının Türk basketbolunu daha iyi yerlere getirmek olduğunu söyledi.

TBF Olağan Seçimli Genel Kurulu'na tek aday olarak giren ve geçerli 113 oyun tamamını alarak başkanlığa seçilen Türkoğlu, AA muhabirine yaptığı açıklamada, "Harun (Erdenay) başkana teşekkür etmek gerekiyor, çok büyük bir fedakarlık gösterdi ve bayrağı bize devretti. Çok şükür ki bizi bu süreçte yalnız bırakmayacak." dedi.

Ekip olarak Türk basketbolunda iyi işler yapmak için çalışacaklarını belirten Türkoğlu, "Umarım camiamız için hayırlı olur. Amacımız basketbolumuzu daha iyi yerlere getirmek. Güzel bir ekip kurduğumuz inanıyoruz. Ekip olarak sorumluluğumuzun farkındayız. Camiamızdan aldığımız olumlu geri dönüşler bizi mutlu etti. Hepsine teşekkür ediyoruz. 4 yıl süresince onlara layık olmaya çalışacağız." diye konuştu.




Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.