Tbmm Başkanı Kahraman: Darbeleri Tarihe Gömdüğümüzü Dünyaya Duyurmak İçin Bir Aradayız

Tbmm Başkanı Kahraman: Darbeleri Tarihe Gömdüğümüzü Dünyaya Duyurmak İçin Bir Aradayız
TBMM Başkanı Kahraman, "Ay yıldızlı bayrağımız altında tek millet, tek devlet ve tek vatan şuuru ve inancı içinde olduğumuzu haykırmak ve darbeleri tarihe gömdüğümüzü bütün dünyaya duyurmak için bir aradayız." dedi

İSTANBUL (AA) - TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Cumhurbaşkanlığı himayesinde, İstanbul Valiliği ve Büyükşehir Belediyesi desteğiyle Yenikapı Miting Alanı'nda düzenlenen "Demokrasi ve Şehitler Mitingi"nde konuştu.

TBMM Başkanı Kahraman, "Ay yıldızlı bayrağımız altında tek millet, tek devlet ve tek vatan şuuru ve inancı içinde olduğumuzu haykırmak ve darbeleri tarihe gömdüğümüzü bütün dünyaya duyurmak için bir aradayız." dedi.

"Büyük bir badirenin içinden birlikte çıktık"
Büyük bir badirenin içinden birlikte çıkıldığını vurgulayan Kahraman şöyle konuştu:

"Büyük bir badirenin içinden birlikte çıktık. Milletimizi birbirine düşürmek isteyen şer güçlere karşı direndik ve kazandık. Açtıkları okullarda, kurdukları dershanelerde yetiştirdikleri robot beyinlerle milletin kurumlarına yerleştirdikleri ajan ve vatan hainleriyle devletimizin içerisine sızarak bizlere karanlık dehlizleri layık gören insan müsveddelerine milletimiz hak ettikleri cevabı en güzel şekilde verdi."

"Vatansever güvenlik güçleriyle millet bir bütün olarak darbeyi önledi"
"Vatansever güvenlik güçleriyle millet bir bütün olarak darbeyi önledi, demokrasi kazandı." diyen Kahraman, "Bundan sonra hiçbir güç darbeye teşebbüs edemeyecektir, darbeler tarihi sona ermiştir." şeklinde konuştu.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.