TBMM Başkanı Kahraman Singapur'da

TBMM Başkanı Kahraman Singapur'da
Kahraman, Singapur Meclis Başkanı Halimah Yacop ile görüştü

SİNGAPUR (AA) - TBMM Başkanı İsmail Kahraman, Singapur Meclis Başkanı Halimah Yacop ile bir araya geldi.

Kahraman, Singapur'daki resmi temasları kapsamında, Singapur Parlamentosunda, Meclis Başkanı Yacop ile görüştü. Kahraman ve Yacop başkanlığında heyetlerarası toplantı yapıldı. Toplantı, görüntü alınmasının ardından basına kapalı devam etti.

Singapur Parlamento Şeref Defteri'ni imzalayan Kahraman, yazısında, Singapur'a Meclis Başkanı düzeyinde 8 yıl aradan sonra gerçekleştirilen bu ziyaretin, iki ülke arasındaki ilişkilerin her alanda daha fazla güçlenmesi arzusunun göstergesi olduğunu ifade etti.

Türkiye ile Singapur arasında imzalanan Serbest Ticaret Anlaşması'nı anımsatan Kahraman, bu anlaşmanın ilişkilere ivme kazandırdığını, önümüzdeki dönemde yeni ortaklıklar kurma azmi içinde olduklarını vurguladı.

Kahraman, şeref defterindeki yazısında, dost ülke Singapur'da kendisine ve beraberindeki heyete gösterilen misafirperverlikten ötürü teşekkür etti.

Kahraman ve beraberindeki heyet daha sonra Singapur Parlamentosunu gezdi.

Singapur Ulusal Galeri'yi de ziyaret eden Kahraman, yetkililerden galerideki eserler hakkında bilgi aldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.