Tbmm Başkanı Kahraman'dan Bayram Mesajı

Tbmm Başkanı Kahraman'dan Bayram Mesajı
TBMM Başkanı Kahraman, "El ele, gönül gönüle vererek, yaşadığımız bu güzel vatanda en büyük zenginliğimiz, farklılıklarımızı, barış ve huzur içinde bir arada yaşatabilmemizdir." değerlendirmesinde bulundu

ANKARA (AA) - Türkiye Büyük Millet Meclisi (TBMM) Başkanı İsmail Kahraman, Kurban Bayramı dolayısıyla yayımladığı mesajında, Kurban Bayramı'nın insanlığın barış ve huzurunu hedefleyen, temeli vahdet olan, sosyal yardımlaşma ve dayanışmayı esas alan İslam dininin en müstesna günlerinden biri olduğunu belirtti.

Bu mübarek güne ulaşmanın mutluluğunun hep birlikte yaşandığını vurgulayan Kahraman, şunları kaydetti:

"Engin tarihimizin ruh köküne bağlı; inançlı, dinç ve dinamik nüfusumuzla ve büyük devlet tecrübemizle kendisine yönelen her türlü şer planını boşa çıkartan milletimiz, Kurban Bayramı'nı idrak ettiğimiz bu günlerde de bütün dünyaya örnek olacak bir birlik ve dayanışma atmosferi içinde, umutlarını canlı tutarak yarınlara yürümektedir. Ülkemiz bizim için çok değerlidir. El ele, gönül gönüle vererek, yaşadığımız bu güzel vatanda en büyük zenginliğimiz, farklılıklarımızı, barış ve huzur içinde bir arada yaşatabilmemizdir. Devletimizi yıkma girişimleri ve ülkemizi kuşatma çabaları, sahip olduğumuz güzelliklerin daha iyi idrak edilmesine vesile olmaktadır."

Kesilen kurbanların Allah tarafından kabul olması temennisinde bulunan TBMM Başkanı Kahraman, "Yurt içindeki ve yurt dışındaki vatandaşlarımızın, soydaşlarımızın ve tüm İslam aleminin mübarek Kurban Bayramı'nı en içten dileklerimle tebrik ediyorum. Kurban Bayramı'nın başta kültür coğrafyamızda yaşayanlar olmak üzere, tüm dünyada barışın ve huzurun sağlanmasına vesile olmasını Cenab-ı Hak'tan diliyor, en samimi hürmet ve muhabbetlerimi sunuyorum." ifadelerini kullandı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.