Tbmm Başkanvekili Aydın:

Tbmm Başkanvekili Aydın:
"Terör örgütlerinin nasıl can almaya çalıştığını, hiçbir değere mensup olmayan, inanç taşımayan bu örgütlerin ramazan ayında dahi nasıl can aldıklarını görüyoruz. Bütün bunlara son vermenin yolu birlik, beraberlik ve kardeşliğimizden geçiyor"

ADIYAMAN (AA) - TBMM Başkanvekili Ahmet Aydın, "Terör örgütlerinin nasıl can almaya çalıştığını, hiçbir değere mensup olmayan, inanç taşımayan bu örgütlerin ramazan ayında dahi nasıl can aldıklarını görüyoruz. Bütün bunlara son vermenin yolu birlik, beraberlik ve kardeşliğimizden geçiyor." dedi.

Aydın, beraberinde AK Parti Adıyaman Milletvekillerinden Adnan Boynukara, Salih Fırat, AK Parti İl Başkanı Abdurrahman Dimez ile Adıyaman'ın Besni ilçesi Sosyal Hizmetler binasında kurum, daire amirleri ve sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle toplantıda bir araya geldi.

Aydın, burada yaptığı konuşmada, Besni ilçesinin altyapı sorunlarının olmadığını, Çetintepe Barajı kapsamında tüm köylerin toplaştırma ihalesinin yapılacağını ve tüm köylerin alt ile üst yapılarının tamamlanacağını belirtti.

Aydın ve beraberindekiler toplantının ardından bir düğün salonunda Besni Belediye Başkanlığı tarafından verilen iftar programına katıldı.

Burada konuşan Aydın, ramazanın son demini ve sofralarını paylaşmanın mutluluğunu yaşadıklarını söyledi.

Besni ilçesinin 2023 Türkiye hedefinde çok önemli bir noktaya geldiğini ifade eden Aydın, "Eğitimde bu yapılanların tamamlanmasıyla ilçe artık tekli eğitime geçiyor. İkili eğitim diye bir şey kalmıyor. Hastanemiz yeni yerinde ilçeye en güzel hizmeti sunmaya çalışıyor. Yollarımız yapılıyor. Köylerimizde köy konağı var. Köylerimizin alt yapısı tamamlanıyor." dedi.

Dünyanın birçok yerinde kan, gözyaşı ve zulmün olduğuna dikkati çeken Ahmet Aydın, şöyle konuştu:

"Özellikle ramazanın ruhuna ters düşen İslam beldelerinde de maalesef fitne ve fesadı görüyoruz. Katar'ın başına gelenleri görüyoruz. Terör örgütlerinin nasıl can almaya çalıştığını, hiçbir değere mensup olmayan, inanç taşımayan bu örgütlerin ramazan ayında dahi nasıl can aldıklarını görüyoruz. Bütün bunlara son vermenin yolu birlik, beraberlik ve kardeşliğimizden geçiyor. Bu vesileyle bayramın bu kan ve göz yaşına engel olmasını temenni ediyorum."

Programından ardından Besnispor eski futbolcularından Enver Güneş, Aydın'a Türkiye forması hediye etti.



Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.