Tbmm Genel Kurulu

Tbmm Genel Kurulu
Meclis Başkanvekili Akşener, CHP Ankara Milletvekili Gök'ü Grup Başkanvekili seçilmesi dolayısıyla kutladı

TBMM (AA) - Meclis Başkanvekili Meral Akşener, CHP Ankara Milletvekili Levent Gök'ü Grup Başkanvekili seçilmesi dolayısıyla kutladı ve başarılar diledi.

TBMM Genel Kurulu, Akşener başkanlığında toplandı. 

Genel Kurul'da, CHP Trabzon Milletvekili Volkan Canalioğlu, Trabzon'un fethedilişinin 553. yıl dönümü, Van Bağımsız Milletvekili Kemal Aktaş, Suriye ve Irak'tan gelen göçmenlere yapılan insani yardımlar ve MHP Denizli Milletvekili Emin Haluk Ayhan Ankara'da doğalgaz abonelerinin yaşadığı sorunlar hakkında gündemdışı söz aldı.

Canalioğlu, konuşmasının ardından kürsüde, "Bize her yer Trabzon" yazılı döviz kaldırdı.

Yerinden söz alan bazı milletvekilleri de dün Ahmet Taner Kışlalı'nın katledilişinin 15. yıl dönümü olduğunu anımsatarak, saygı ve rahmetle andıklarını söylediler.

CHP Bursa Millekvekili Aykut Erdemir,  geçen hafta AB Uyum Komisyonu'nun 6 CHP'li milletvekili olarak TBMM Başkanı Cemil Çiçek'e,  Türk Ceza Kanunu ile Ceza Muhakemesi Kanunu'nda yapılmak istenen değişikliklere ilişkin teklifin AB Uyum Komisyonu'na getirilmemesinden duydukları endişeyi dile getirdikleri bir mektup gönderdiklerini anımsattı.

AB Uyum Komisyonu Kanunu'na değinen Erdemir, "Sayın Cemil Çiçek'i göreve davet ederim" diye konuştu.

Bu arada Meclis Başkanvekili Akşener de, CHP Grup Başkanvekili seçilen Levent Gök'ü  şahsı ve Divan adına kutlayarak, "Başarılar diliyorum. Allah utandırmasın" dedi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.