TBMM İdare Amiri Uslu'nun annesinin cenazesi toprağa verildi

TBMM İdare Amiri Uslu'nun annesinin cenazesi toprağa verildi
ÇORUM (AA) - AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu'nun annesi Menşure Uslu'nun (80) cenazesi, Çorum'un Alaca ilçesinde toprağa verildi.Almanya'nın...

ÇORUM (AA) - AK Parti Çorum Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Salim Uslu'nun annesi Menşure Uslu'nun (80) cenazesi, Çorum'un Alaca ilçesinde toprağa verildi.

Almanya'nın başkenti Berlin'de yaklaşık iki aydır tedavi gördüğü hastanede 9 Nisan'da vefat eden ve dün akşam uçakla Türkiye'ye getirilen Menşure Uslu'nun cenazesi, Ankara'dan karayoluyla Alaca'ya götürüldü.

Alaca Devlet Hastanesi morgundan alınarak Ömer Paşa Camisi'ne getirilen Uslu'nun cenazesi, öğle namazını müteakip İl Müftüsü Ahmet Akın'ın kıldırdığı cenaze namazından sonra ilçe mezarlığındaki aile kabristanında defnedildi.

Cenaze törenine Salim Uslu, kardeşleri Halim ve Alim Uslu ile diğer aile fertlerinin yanı sıra Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanı Süleyman Soylu, AK Parti Genel Başkan Yardımcısı ve Manisa Milletvekili Selçuk Özdağ, TBMM İdare Amirleri Ahmet Gündoğdu ve Tufan Köse, TBMM Genel Sekreteri İrfan Neziroğlu, Çalışma ve Sosyal Güvenlik Bakanlığı Müsteşarı Ahmet Erdem, Hak-İş Konfederasyonu Genel Başkanı Mahmut Arslan, Memur-Sen Konfederasyonu Genel Başkanı Ali Yalçın, eski TBMM Başkanvekili Sadık Yakut, Çorum Vali Vekili Adem Saçan, Garnizon ve İl Jandarma Komutanı Jandarma Kıdemli Albay Ahmet Çelik, Çorum Belediye Başkanı Muzaffer Külcü, eski bakanlardan Yaşar Okuyan, milletvekilleri, belediye başkanları, çeşitli sendika, mesleki ve sivil toplum örgütlerinin temsilcileri ile vatandaşlar katıldı.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.