Tcg Gökçeada Savaş Gemisi Kazablanka Limanı'na Demirledi

Tcg Gökçeada Savaş Gemisi Kazablanka Limanı'na Demirledi
KAZABLANKA (AA) - Deniz Kuvvetleri Komutanlığına bağlı TCG GÖKÇEADA (F-494) savaş gemisi Kazablanka Limanı'na demirledi. Gökçeada savaş gemisini,...

KAZABLANKA (AA) - Deniz Kuvvetleri Komutanlığına bağlı TCG GÖKÇEADA (F-494) savaş gemisi Kazablanka Limanı'na demirledi.

Gökçeada savaş gemisini, Türkiye’nin Rabat Büyükelçisi Ethem Barkan Öz, Rabat Askeri Ataşesi Albay Levent Yavuz ve büyükelçilik çalışanları ziyaret etti.

Büyükelçi Öz’ü gemide misafir eden Gemi Komutanı Binbaşı Engin Ağmış ve Askeri Ataşe Yavuz, savaş gemisinin aldığı görevlere ilişkin bilgi verdi.

Ziyaretin ardından gemi güvertesinde verilen resepsiyona çok sayıda diplomatik misyon temsilcisi ve Fas’ta görev yapan askeri ateşeler katıldı. Resepsiyonda misafirlere Türk mutfağından lezzetler ikram edildi.

138 metre uzunluğunda ve saatte 30 deniz mili hıza ulaşabilen gemi 1999 yılından bu yana Deniz Kuvvetleri Komutanlığı envanterinde yer alıyor.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.