Tehlike çanları çalıyor

Tehlike çanları çalıyor
Torku Konyaspor Basket deplasmanda Tofaş’a mağlup olarak sıkıntılı bir sürece yelken açtı.

Torku Konyaspor Basket deplasmanda Tofaş’a mağlup olarak sıkıntılı bir sürece yelken açtı. Her şey iyi giderken önce Troy DeVries’in haftalar süren sakatlığı ardından da oyun kurucu Josh Mayo’nun takımdan ayrılmasıyla birlikte kimyası bozulan temsilcimiz son 8 haftada 7 yenilgi aldı. Deplasmanda Tofaş karşısında potayı bile göremeyen ve sahadan 75-47 mağlup ayrılan temsilcimiz düşme korkusunu ilk kez derin bir şekilde hissetti.

Torku Konyaspor Basket’te yeni transfer Ernest Bremer de bu maçta ilk kez yeşil-beyazlı formayı giyerken, 18 dakika sahada kalıp 9 sayı üretti. Hakim Warrick’in 14 sayı ile takım adına en skorer isim olduğu maçta geçen hafta sakatlık sonrası ilk kez forma giyen ve yavaş yavaş form tutma çabasında olan Troy 7 sayı atarken, takımın önemli isimleri Sean Williams ve Thomas Guinn 6’şar sayı attı. İlk kez böylesi düşük bir şut yüzdesinde kalan temsilcimiz müsabakayı 16’da 1 isabetli üçlük atışı ile tamamladı.

Önümüzdeki hafta kendi sahasında güçlü rakibi Pınar Karşıyaka’yı ağırlayacak olan temsilcimiz hafta içinde yoğun bir antrenman programı ile eksiklerini gidermek ve yeni bir başlangıca imza atmak adına mücadele verecek. (Spor Servisi)

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.