Tek Kurşu Heyecanı

Tek Kurşu Heyecanı
Konya’nın Beyşehir ilçesine bağlı Huğlu Mahallesi'nde tek kurşun atış müsabakaları heyecanı yaşandı.

Konya’nın Beyşehir ilçesine bağlı Huğlu Mahallesi'nde tek kurşun atış müsabakaları heyecanı yaşandı.

Huğlu Kültür ve Dayanışma Derneği tarafından düzenlenen ve konser ve eğlence programları ileri bir tarihe ertelenen Huğlu Kültür ve Sanat Festivali çerçevesinde yapılan tek kurşun atış müsabakaları öncesinde yerleşim merkezinde motor kortej yürüyüşü gerçekleştirildi. Korteje, Huğlu'nun yanı sıra Konya, Alanya, Manavgat ve Mersin'den yaklaşık 40 motosiklet tutkunu katıldı. Motosiklet tutkunları, kamp ateşi etkinliği de gerçekleştirdi. Huğlu Mahallesi Gençlik Hizmetleri ve Spor Bakanlığı Atış Poligonu'nda düzenlenen tek kurşun atış müsabakalarına ise Konya, Eskişehir, Antalya ve Karaman illerinden 308 atıcı iştirak etti. Müsabakalar sonunda dereceye giren isimlere Huğlu'da av tüfeği üretimi yapan firmalar tarafından çeşitli ödüller verildi.
Etkinliğe, Beyşehir Kaymakamı Muzaffer Başıbüyük, Beyşehir Belediye Başkanı Murat Özaltun, Beyşehir Cumhuriyet Savcısı Devran Günday, Başkan Yardımcısı Halim Gümüşel, Gençlik Hizmetleri ve Spor İlçe Müdürü Mehmet Bayındır. AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Şenol, Huğlu Kültür ve Dayanışma Derneği Başkanı Nail Gökhaba, Huğlu Mahallesi Muhtarı Mehmet Harman ve atıcılarla vatandaşlar katıldı.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.