Tek kurşun ve trap atışları turnuvası Seydişehir’de yapıldı

Tek kurşun ve trap atışları turnuvası Seydişehir’de yapıldı
Seydişehir Belediyesi ve Seydişehir Avcılık ve Atıcılık Kulübü’nün birlikte organizasyonu ile gerçekleştirilen trap atışları turnuvası yapıldı.

Eski demirciler sanayi arkasında bulunan atış poligonunda gerçekleştirilen toplamda 300 sporcunun katıldığı iki gün devam eden trap atışlarında 127, tek kurşun atışlarında 173 sporcu yarıştı. Dört ayrı kategoride gerçekleşen atışlarda Antalya, Karaman, Huğlu, Seydişehir, Denizli, Burdur ve Seydişehirli profesyonel atıcılar yarıştı. Trap atışlarına İlçe Kaymakamı Regaip Ahmet Özyiğit, Belediye Başkanı Mehmet Tutal, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Konurer ve yönetim kurulu üyeleri, belediye meclis üyeleri, Avcılık ve Atıcılık Derneği Başkanı Soner Güler, STK başkanları ve sporcular katıldı. Kendilerine desteklerinden dolayı Belediye Başkanı Mehmet Tutal’a teşekkür eden Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübü Başkanı Soner Güler, “Bu yıl ikincisini düzenlediğimiz organizasyonumuz iki gün boyunca kardeşlik ve dostluk çerçevesinde devam etti. Turnuvalarımıza katılan sporcularımıza teşekkür ediyorum” dedi.
Seydişehir’in sosyal ve kültürel olarak, Türkiye standartlarının çok çok üzerinde olan bir ilçe olduğunu ifade eden Belediye Başkanı Mehmet Tutal, “Biz fiziki belediyecilik olarak iki buçuk yılımızı tamamladık ve Seydişehir’in ana arterlerinin tamamını yeniledik. Sosyal belediyecilik noktasında bizim gibi nüfus oranına sahip olan bir ilçenin standartlarının çok üzerindeyiz. Ulusal ve uluslararası sporcular yetiştirebiliyoruz. Ferdi takımlarda ve normal takım sporlarında milli sporcular yetiştirme oranımız ciddi manada fazla. Belediye Spor Kulübü bünyesinde 1000 lisanslı sporcu var. Türkiye’nin çeşitli illerinden gelen voleybolcularımız var. Birinci ligde voleybol takımımız var. Eksiğimiz olan alanlarda yok olan spor dallarının tamamı önümüzdeki yıllarda oluşmuş olacak. Bu tür organizasyonlarımız daha da büyümek suretiyle her yıl ilçemize katma değerimiz olacak” şeklinde konuştu.
Seydişehir olarak sporda öncü şeyler yapıldığını kaydeden Kaymakam Regaip Ahmet Özyiğit ise, “Uluslararası organizasyonlar da yapıyoruz. Bisiklet ve voleybol organizasyonları yaptık. Lisanslı sporcularımız var. Seydişehir olarak spora önem veriyoruz. Atıcılık ve avcılık ata sporumuz ama bu zamana kadar kıymet verilmeyen bir spor. Ata sporumuz bizim geleneğimiz. Geleneğimizi yaşatan Seydişehir Belediyemize, Avcılık ve Atıcılık Spor Kulübüne teşekkür ediyorum’’ dedi.
Protokol konuşmalarının ardından trap ve tek kurşun atışlarında dereceye girenlere ödüllerini protokol mensupları verdi.

Kaynak:

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.