Tekerlekli sandalye basketbolu

Tekerlekli sandalye basketbolu
- İspanya'daki Willi Brinkmann Kupası Finalleri'nde mücadele edecek Yalova Ortopedikler Spor Kulübü hazırlıklarını tamamladı

YALOVA (AA) - Tekerlekli sandalye basketbolunda 22-24 Nisan'da İspanya'da düzenlenecek Willi Brinkmann Kupası Finalleri'nde Türkiye'yi temsil edecek Yalova Ortopedikler Spor Kulübü (YOSK), şampiyona öncesi son antrenmanını yaptı.
Basketbolcular Yalova'daki son antrenmanı Atatürk Spor Salonu'nda gerçekleştirdi. Antrenmanda kulüp başkanı Alpaslan Erkoç, sporculara ve teknik heyete başarı diledi.
YOSK kafilesi, 21 Nisan Perşembe günü organizasyonun düzenleneceği Badajoz kentine gidecek.
Finallerde, YOSK'un yanı sıra ev sahibi İspanya'dan Mideba Extremadura, Ace Gran Canaria ve Getafe, Fransa'dan Tolouse ve Hyeres Handibasket, Büyük Britanya'dan Oldham Owls ile İtalya'dan Padova Millenium Basket takımı mücadele edecek.
8 takımın 4'erli 2 gruba ayrılacağı şampiyonada A Grubu'nda bulunan YOSK; Mideba Extremadura, Tolouse ve Ace Gran Canaria'ya karşı mücadele verecek. İki grupta ilk iki sırayı alacak takımlar, çapraz eşleşme sistemi ile yarı finalde karşılaşacak. Yarı finalleri geçecek ekipler de finalde kozlarını paylaşacak.
YOSK, mart ayında Fransa'daki Avrupa Ligi 2 Tekerlekli Sandalye Basketbol Turnuvası'nda grubunu ikinci sırada tamamlayarak finallere gitmeye hak kazanmıştı.

Tekerlekli sandalye basketbolu

Tekerlekli sandalye basketbolu

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.