Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yönetimine "çizmeli" eleştiri

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi yönetimine "çizmeli" eleştiri
TEKİRDAĞ (AA) - AK Partili siyasiler, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin kente hizmet sunmadığı eleştirisini "çizmeli" basın toplantısı düzenleyerek...

TEKİRDAĞ (AA) - AK Partili siyasiler, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin kente hizmet sunmadığı eleştirisini "çizmeli" basın toplantısı düzenleyerek gösterdi.

AK Parti Tekirdağ milletvekilleri Ayşe Doğan, Mustafa Yel ve Metin Akgün ile AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Ahmet Akçay, Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi'nin 2'nci yılını değerlendirmek üzere bir restoranda basınla buluştu.

Toplantının yapıldığı alanın çeşitli yerlerine ve kürsünün önüne "belediye hizmetlerinin verilmediği, kentin çizmesiz yürünmeyecek halde olduğunu" simgelemek amacıyla çizmeler sıralandı.

İl Başkanı Akçay, yaptığı konuşmada, Tekirdağ halkının henüz "büyükşehir hizmetleri" ile tanışmadığını söyledi.

Akçay, alt yapı çalışmalarının tam bir eziyete dönüştüğünü, yollarda ve kaldırımlarda "çizme" olmadan dolaşılamaz hale gelindiğini aktardı. Akçay ayrıca, Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak'ın seçimler öncesinde, yol ve altyapı başta olmak üzere birçok konuda vermiş olduğu vaatleri geçen 2 yıllık süre içinde hiçbirini yerine getiremediğini öne sürdü.

AK Parti Milletvekili Yel de, milletvekilleri olarak Tekirdağ'a yapılan ve planlanan projelerin yakın takipçisi olduklarını belirterek, sağlık alanında önemli mesafeler katettiklerini söyledi.

Tekirdağ şehir hastanesinin yapımına en kısa sürede başlanacağı bilgisini veren Yel, Tekirdağ Hayrabolu yolunun da duble yola çevrilmesi için her türlü imkanı seferber ettiklerini ve projenin bu yıl içinde hayata geçirilmesine çalışacaklarını ifade etti.

Toplantıda, milletvekilleri Ayşe Doğan ve Metin Akgün'ün yaptıkları konuşmaların ardından Tekirdağ sokaklarının durumunu gösteren video gösterimi gerçekleştirildi.

Kaynak:Anadolu Ajansı

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,çok uzun ve ilgili içerikle alakasız,
Türkçe karakter kullanılmayan yorumlar onaylanmamaktadır.